23948sdkhjf
Del siden

Glaze ApS

Industri 4.0 / Industrial IoT baseret på standardteknologi
Glaze implementerer Industrielle IoT-løsninger til industrivirksomheder, der vil opnå forretningsgevinster baseret på standard-teknologier, åbne datastandarder og opnå leverandøruafhængighed.

Vi har erfaring med at opsamle data fra mange forskellige industrielle systemer fra f.eks. Beckhoff, Schneider, ABB, Rockwell, Libelium og Wonderware. Vi baserer vores rådgivning og implementeringer på gennemtestede produktionsløsninger, som virker på tværs af maskinfabrikanter og automationsleverandører.

Glaze har udviklet en fleksibel Industriel IoT-cloud platform til opsamling af data.

Platformen hedder Beacon Tower, er baseret på Microsoft Azure og giver vores kunder:

Remote Monitoring
Overvågning af produktions- og proceselementer som giver ny indsigt om anvendelse og produktion, så vores kunder kan høste forretningsgevinster med kvalitetsforbedringer, øget produktivitet og nye kundeservices.

Predictive Maintenance
Vores predictive maintenance løsninger maksimerer oppetid og produktivitet og baseret på integration af standard-teknologier finder vi den tekniske løsning som passer bedst ift. sensorer, gateways, dataindsamling og analyse. 

Connected Factory
Beacon Tower forbinder hele produktionslinjer og maskiner i én fælles og sikker løsning, som giver vores kunder et fuldkomment overblik over f.eks. effektivitet, oppetider, udnyttelsesgrad, performance og energiforbrug.

Vi er specialister i Industrial IoT (IIoT)
Vi er specialiserede inden for IIoT og har lang erfaring med globale industriprojekter. Mange års erfaring med diverse automatikleverandører, deviceproducenter, sensorer, gateways, protokoller, cloud- og analytics-platforme betyder, at vi finder de rigtige samarbejdspartnere og teknologier og kan supplere med de rigtige kompetencer i alle faser (f.eks. proof-of-business, PoC, business case udvikling, pilotprojekter, projektgennemførsel, produktion, support og vedligehold).

Standard først
Vi tror på, at de fleste problemer kan løses ved at bruge standardbyggeklodser intelligent. Derfor er vores tilgang ikke dyre og risikable udviklingsprojekter, men derimod at integrere de bedst egnede PLC / industri-PC løsninger, sensorer og gateways med vores IIoT-platform og give jer én fælles og sikker indgang til jeres data.

Se vores cases her

Glaze ApS
Christians Brygge 28
1559 København V
Danmark
CVR nummer: DK37664308
P nummer: 1021395990
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.049