23948sdkhjf

Eegholm A/S

Eegholm a/s er en moderne komponentleverandør og produktionsvirksomhed.

Vi leverer produkter og løsninger som kan styre, kontrollere, drive eller overvåge elektriske og mekaniske systemer.

Bredden i vores  forretningsområder, stærke mærkevarer og samarbejde på tværs af kompetencer, gør os i stand til at skabe individuelt tilpassede kundeløsninger.


Forretningsområder:

- El-komponenter & kapslinger. Markedets bedst sammensatte komponentprogram til styring, regulering og overvågning af elektriske anlæg og motorer. Samt et komplet program inden for kapslinger, kabler og ledninger. Kundespecifikke bearbejdningsopgaver udføres i eget CNC center.

- El-motorer & gear. Vi har et bredt og fleksibelt program af mekaniske og elektroniske transmissioner til industriel og maritim brug, og i tæt samarbejde med dig finder vi frem til en kontrolleret og præcis transmission.

- Tavler & processtyring. Vi er blandt de førende producenter af styretavler og automationsløsninger til det industrielle og maritime marked. Mange års ekspertise, også med UL-godkendte tavler.

- Industriteknisk service. Afdelingen løser en lang række elektromekaniske reparationer og specialopgaver med fokus på systematisk service og forebyggende vedligeholdelse. Salg og service af generatoranlæg. En af landets mest kompetente og anerkendte serviceleverandører

- Brand- og komfortventilation. Vi tilbyder et bredt program indenfor brand- og komfortventilation og yder bistand i forbindelse med beregning og dimensionering af ABV-anlæg.

Det er vores mål at vise dig som kunde, at vi er en seriøs og troværdig samarbejdspartner. Og vi ved, hvad der kræves af os - høj kvalitet til den rigtige pris, leveringssikkerhed, kompetent sparring omkring løsninger og gode menneskelige relationer.

Eegholm A/S blev grundlagt i 1924.

I 2020 blev AUTOMATIC SYD A/S en del af Eegholm Group. 

AUTOMATIC SYD er en mere end 30 år gammel ordreproducerende virksomhed med omkring 80 ansatte, som udvikler og producerer fordelings- og styretavler samt automations- og robotløsninger til industrien, OEM/maskinfabrikanter og tekniske installatører, i såvel ind- som udland.

Se alleNyheder

Nyeste job

Fakta om Eegholm A/S

Adresse
Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg

Region
Danmark
Syddanmark
Sønderborg Kommune

Telefon: +45 73121212

Fax: +45 73121213

CVR nummer: DK43520318

P nummer: 1003075557

Ansatte: 86

Kontaktpersoner

Erling Ewers
Afdeling: Direktion
Stilling: Underdirektør
Direkte telefon: 73121296
May-Britt Franke
Afdeling: Direktion
Stilling: Direktionssekretær
Direkte telefon: +45 53377806

Send til en kollega

0.275