23948sdkhjf
Del siden

AVN Gruppen

En stærk leverandør til industrien - we know how
AVN Gruppen leverer tekniske løsninger og produkter til dansk og nordeuropæisk industri. 

AVN Gruppen består af 5 forskellige datterselskaber, som repræsenterer hvert sit forretningsområde.

AVN Gruppen er en stærk samarbejdspartner og +160 ansatte rådgiver og agerer ud fra målsætningen
"Den tekniske del skal være i orden"

AVN Teknik A/S 
Repræsenterer over 60 internationale værktøjsproducenter og leverandører. Vi leverer et bredt sortiment af værktøjer, som anvendes i dansk industri herunder spåntagende værktøjer, bor, fræsere og vendeskær, lineære føringer, aktuatorer. glide screws, high torque tools, nitter, håndværktøj, skære- og slibeskiver og vliesbånd, Rådgivning omkring anvendelse af tekniske værktøjer og løsninger, som kan optimere produktionen er vores mål. 

AVN Pladeteknik A/S 
Eksklusivrepræsentant i Danmark for TRUMPF GmbH + Co. Verdens største producent af pladebearbejdningsmaskiner. Vi markedsfører TRUMPFs program inden for stationære pladebearbejdningsmaskiner og industrielle lasere, som omfatter stansemaskiner, laserskæremaskiner, kombineret stanse- og laserskæremaskiner, lasersvejsemaskiner samt kantpressere med og uden robot. Til maskinerne tilbydes endvidere et komplet automatisk lagersystem for råvarelager samt færdigt emnelager. Vi er landsdækkende med 13 veluddannede serviceteknikere, der har topmoderne udrustede servicebiler.

AVN Hydraulik A/S 
Specialister i hydrauliske totalløsninger til dansk og nordeuropæisk industri.
Det kræver et team af eksperter, at udvikle en hydraulisk løsning, der kan dimensionere hydrauliksystemer af enhver karakter. Vores eksterne konsulenter rådgiver og følger hele konstruktionsfasen fra start til slut,
Vi lagerfører et stort program af hydraulik komponenter fra verdens førende producenter. Vores servicemontører dækker hele Danmark og kan reparere samt servicere AVN systemer såvel som andre fabrikater.

BB Hydraulik
Specialist i hydrauliske anlæg og proportionalteknologi. Udfører service, reparation og vedligeholdelse. Fremstilling og reparation af cylindre. 

AVN Hydropower
Stor erfaring og ekspertise i renovering og test af hydraulikpumper og hydraulikmotorer på eget værksted. Fremstilling af slanger på eget slangeværksted. Udover hydraulikservice og reparation tilbydes også et bredt program af hydraulisk redningsværktøj. Vi arbejder indenfor områderne Industri, Landbrug, Mobil, Marine og Offshore.

Masytec
Med repræsentation af smøresystemer fra SKF Lubrication Systems og Lincoln rådgiver Masytec om løsninger inden for centralsmøring og tilbyder centralsmøreanlæg og smøresystemer på alle typer af maskiner til industri, landbrug, entreprenør branchen, offshore, vindmøller, jernbaner m.v.

www.avn.dk kan du få mere information og se hvad vi kan tilbyde dig

we know how  

AVN Gruppen
Dalager 1-5
2605 Brøndby
Danmark
CVR nummer: DK70907216
P nummer: 1002330853
165
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062