23948sdkhjf
Del siden

EOT - Electronics of Tomorrow

EOT er elektronik- og teknologibranchens faste og mest innovative mødested.

EOT - Electronics of Tomorrow binder mennesker, brancher, vidensdeling, netværk og business tæt sammen og er elektronik- og teknologibranchens nye faste mødested. Udviklingen i elektronikindustrien har rykket brancheskel og skabt nye muligheder, derfor EOT. EOT er etableret af MCH Messecenter Herning i samarbejde med den danske elektronik- og teknologibranche, Ingeniørforeningen IDA, PE Professionel Elektronik og DI Digital.

EOT afholdes næste gang den 9.-11. maj 2023 i MCH og byder på flersporet konferenceprogram, unikt forplejningsformat, netværk på tværs af fag og brancher og udstillingskoncept med indbygget opsætning og nedtagning. Alt sammen med øje for at optimere de besøgendes og udstillernes tid og udbytte.

EOT henvender sig til udstillere inden for elektronik- og teknologibranchen, og skal være et attraktivt og interessant mødested for en bred skare af eksempelvis ingeniører, teknikere, udviklingsfolk, maskinbyggere og indkøbere, som kan blive inspireret til nye løsninger og udviklingspotentialer inden for deres respektive brancher.

 

 

EOT - Electronics of Tomorrow
Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
250
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.046