23948sdkhjf

TEC Scandinavia ApS

TEC (forkortelse for Tank Equipment and Components) leverer rustfrit procesudstyr primært til levnedsmiddel-, pharmaseutisk- og kemisk industri bestående af følgende produktprogram:

- Trykløse dæksler (runde, ovale og rektangulære)
- Trykdæksler (runde og ovale)
- Endebunde (Kløpperform DIN 28011, Korbbogenform DIN 28013 og andre former)
- Skueglas og lysarmaturer
- Udluftningsventiler
- Tanktæer

Avanceret ordre- og lagerstyring:

Vort store centrallager og integrerede Edb-styring betyder, at ordrebehandling og lagerstyring sker sikkert og hurtigt, normalt med levering fra dag-til-dag. Vi kan altid checke den aktuelle lagerbeholdning, allerede under den indledende telefonsamtale, og dermed give kunden den bedst mulige vejledning.

Organisation og lager
Der er 4 tilknyttede medarbejdere til TEC, som alle har været med fra dengang TEC startede op i 1996. På den baggrund er der gennem årene udviklet en god og stabil kundekreds.

Virksomheden har et større lager af specielt rustfrie trykløse dæksler, men også et større lager af trykdæksler er igennem de seneste år blevet opbygget.

Lager og administrationsbygning er placeret i den sydlige del af Randers, kun 500 meter fra motorvejen og med gode tilkørsels-forhold.

Rustfri trykløse dæksler

TEC har Skandinaviens største produktprogram af rustfrie trykløse dæksler i rektangulær, oval og runde former. TEC er lagerførende i de mest omsættelige dæksler og kan tilbyde at være lagerførende, hvis kunden ønsker dette og der er en større omsættelighed i dækslerne.

TEC kan tilbyde at udvikle prototyper af dæksler eller speciel konstruerede dæksler til f.eks. speciel konstruerede maskiner samt i-svejsning af skueglas, udluftningsventil og andet tilbehør.

TEC kan også tilbyde diverse sikkerhedsanordninger til dækslerne, hvis dette ønskes,

Dækslerne leveres typisk i syrefast rustfri stål 4404 og rustfri stål 4301, men der kan også fremstilles dæksler i andre kvaliteter afhængig af kundens behov.

Der leveres materiale certifikat for det rustfrie dæksel og FDA certifikat for pakningen, hvis dette oplyses ved ordrebestillingen.

Generelt
At skabe en lønsom og attraktiv arbejdsplads med kompetente medarbejdere, baseret på konkurrencedygtige produkter, afsat primært i Danmark og Skandinavien til aftalt tid, pris og kvalitet.

TEC ønsker at udvikle og sælge kvalitetsprodukter indenfor tanktilbehør primært til rustfrie tankfabrikanter.

Nøgleord for hele TEC´s virke er kvalitet, fleksibilitet, pålidelighed og service.

Fakta om TEC Scandinavia ApS

Adresse
TEC Scandinavia ApS
Kertemindevej 44-46
8900 Randers

Region
Danmark
Midtjylland
Randers Kommune

Telefon: +45 86 43 39 97

CVR nummer: DK26609437

P nummer: 1009109559

Kontaktpersoner

Martin Bak

Send til en kollega

0.109