23948sdkhjf
Del siden

Kemi-tech Water Treatment

Kemi-tech ApS er en danskejet virksomhed, der arbejder målrettet og engageret indenfor området kemisk vandbehandling.

Vi tilbyder vores kompetencer inden for flere segmenter:
- Kedelvand
- Kølevand
- Bakterier & Biofilm
- Fjernvarme
- Rensning
- Procesvand
- Udstyr

Hos Kemi-tech har vi længe set behovet på markedet for en stabil samarbejdspartner med de laveste priser på højteknologiske og miljøvenlige specialkemikalier. derudover hjælper vi vore kunder med at optimere driften af deres: dampkedler, kølesystemer og fjernvarmeanlæg, dette resulterer ofte i væsentlige besparelser som 100% tilfalder vore kunder.

Vi samarbejder med førende europæiske specialister på området indenfor udvikling af nye og endnu mere virksomme specialkemikalier og løsninger, vores produkter produceres efter størst mulig hensyntagen til vores miljø og energiressourcer og er selvfølgelig certificeret i henhold til ISO 9001 og ISO 14001.

Vores udgangspunkt er dine behov og ønsker, og vi stiller vores ekspertise til rådighed, så vi i fællesskab kan finde den mest optimale og energibesparende løsning. Du vil derfor opleve vores forretningskoncept som fleksibelt, fair og absolut markedets mest økonomiske.

Vi har fra vores hovedkontor i Danmark, mulighed for at arrangere et besøg lokalt ude på din virksomhed. Enten direkte fra hovedkontoret i Danmark, eller fra en af vores agenter i Nordeuropa. Ligeledes vil vores salgs og servicekontor i Pakistan, kunne arrangere besøg i hele Mellemøsten og Nordafrika, enten selv eller via vores samarbejdspartnere.

Kemi-tech Water Treatment
Mosetoften 14
8722 Hedensted
Danmark
CVR nummer: DK25659309
P nummer: 1018987674
DS/OHSAS 18001:2008 , ISO 14001:2015 , ISO 9001:2015
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.094