23948sdkhjf

Nature Impact A/S

Nature Impact har specialiseret sig i skræddersyede grønne løsninger til byggerier – uanset om det er grønne tage eller plantevægge.

Grønne tage
Nature Impact® Roof er en systemløsning til sedumtag, der sikrer dræn, vækstmedie samt planter i ét og samme system.
Vores unikt udviklede systemløsning sikrer, at der ikke er stillestående vand på taget – vi prioriterer nemlig en hurtig afledning af overskydende vand til kloaknet.

Plantevægge
Nature Impact® Wall, plantevæg, der giver dig designmuligheder i høj klasse, hvor du får mulighed for at indsætte farverige blomster eller spiselige planter i din grønne væg.

Nature Impact er grundlagt af familien Larsen i 2013. Familien har igennem 5 generationer været beskæftiget med gartnerfaget, og bruger den store ekspertise og erfaring til at udvikle nye koncepter indenfor grønne tage og grønne vægge.

I dag fremstår virksomheden som en af de mest innovative indenfor disse koncepter. Familiens høje krav til kvalitet afspejler sig helt ned i hver eneste levering, der er særligt udvalgt af vores chefgartner inden pakning og forsendelse til projektlevering. Det er vores sikkerhed for, at kun det bedste sendes af sted med navnet Nature Impact.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Nature Impact A/S

Adresse
Nature Impact A/S
Sdr. Højrupvejen 130
5750 Ringe
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Faaborg-Midtfyn Kommune

Telefon: +45 65982223

CVR nummer: DK35231722

P nummer: 1018438212

Ansatte: 8

Kontaktpersoner

Anne Mette Weng
Stilling: Head of Sale and Marketing
Direkte telefon: +45 26485336
Carl Johan Larsen
Stilling: CEO
Terese W. Kristiansen
Afdeling: Salg og marketing
Stilling: Assistent

Send til en kollega

0.125