23948sdkhjf

Fanuc Danmark

Tusindvis af grunde til at vælge smart automatisering. 
Ti grunde til at du skal vælge FANUC - læs her:

www.fanuc.eu

Fanuc udvikler og fremstiller state-of-the-art automationsprodukter og løsninger med verdens største produktionskapacitet, verdens bredeste produktsortiment og med dedikeret service support på verdensplan. Vores områder er:

  • FANUC CNC: Produktsortimentet omfatter både standard og komplekse CNC produkter med high-speed funktioner, digitalt styret servo- og spindelmotorer og brugervenlige operatørpaneler. En komplet CNC koncept sikrer at komponenterne er perfekt matchet til optimal ydelse og produktivitet.

 

  • FANUC Industrirobotter: med verdens bredeste sortiment af robotter, har vi en FANUC robot for hvert program. Vores robotter kan gøre alt fra palletere tunge nyttelaster til at håndtere sarte produkter - altid med højeste hastighed og største præcision.

 

  • FANUC Robodrill: er en 5-akset CNC bearbejdningsmaskine med uovertruffen kvalitet og præcision. En " allround"-maskine til en bred vifte af boring og fræsning.

 

  • FANUC Roboshot: er en helt elektrisk CNC sprøjtestøbemaskine for den allerstørste præcision. Med den verdensunikke Roboshot FANUC S- 2000i serie har vi overført det yderste fra CNC præcision idenfor drejning og fræsning til sprøjtestøbning processen.

 

  • FANUC Robocut (med Wire EDM): Uden at have behov for at lave om på tilbyder FANUC Robocut yderste præcision og overfladekvalitet med hjalp af særdeles omhyggeligt controller og drev. Dens unikke threading teknologi sikrer ekstremt pålidelig og uafhængig skæring.


Smart, Stærk, Gul

Fakta om Fanuc Danmark

Adresse
Fanuc Danmark
Filial af Fanuc Nordic Ab, Sverige
Forskerparken 10

5230 Odense M
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 63157100

CVR nummer: DK35378480

P nummer: 1018568469

Certifikater: AAA, ISO 14001, ISO 9001:2008

Kontaktpersoner

Linn Lindblad

Send til en kollega

0.172