Energiauktion.dk

Energiauktion.dk – en portal til udbud af el!

Energiauktion.dk er en uafhængig udbudsportal, hvor el selskaberne byder i konkurrence med hinanden om den enkelte slutkundes el køb.

Vi har med Energiauktion.dk gjort det meget enkelt for private og offentlige virksomheder, at konkurrence udsætte el købet og i sidste ende sikre sig en konkurrencedygtig elpris.

Merværdien ved at benytte Energiauktion.dk
Merværdien ved at benytte portalen består i lave transaktions omkostninger til at afsøge markedet for tilbud, selve forhandlingen og tilbudsevalueringen. Dette er nu samlet i én løsning nemlig selve portalen – Energiauktion.dk. Energiauktion.dk er kundernes ”single-point-of-contact”, og de skal ikke forholde sig til flere el selskaber.

Enkel og hurtig udbuds proces
Kunden opretter sig på www.energiauktion.dk med sine stamdata og giver samtidig Energiauktion.dk fuldmagt til at indhente hans forbrugsdata fra Data Hub`en. Herefter er det op til kunden at vælge periode og prisprodukt samt tidspunkt for afslutning af auktionen. Nu kan en auktion igangsættes og el selskaberne kan afgive deres bud via portalen. Et udbud kan sikkert og gennemskueligt gennemgøres indenfor få dage.

Vores kunder er offentlige og private slutkunder - herunder boligselskaber, rådgivere, energikonsulenter og branche organisationer.

Vi har kontinuerligt auktioner på vores portal, og der omsættes kontrakter fra nogle få tusinde kWh til flere GWh pr. auktion.

Ingen forpligtelse
Vi arbejder ud fra "no cure-no-pay" princippet, således at det er gratis og uforpligtende at få et tilbud via vores portal. Ved accept af det bedste bud koster det 0,3 øre/kWh til Energiauktion.dk. Ved accept matches køber og sælger automatisk på en standardkontrakt.

Ny markedsmodel sikrer kun én elregning
Fra 1. april 2016 indføres den såkaldte ”Engros-model” på elmarkedet. Den medfører, at ALLE el kunder i Danmark kun modtager én elregning, uanset om man køber el fra sit lokale el selskab eller ikke. Det sikrer, at de administrative byrder med flere el regninger er et overstået kapitel.


Stor erfaring står bag Energiauktion.dk
Bag Energiauktion.dk står Torben Synnest og undertegnede. Vi har begge været beskæftiget i henholdsvis 40 og 20 år i energimarkedet. Vi har primært beskæftiget os med rådgivning om køb af el og naturgas til store industri kunder siden markederne blev liberaliseret. Torben Synnest har desuden været initiativ tager til Foreningen af Slutbrugere af Energi (FSE) samt afholdt energi konferencen Det frie Energimarked 20 år i træk.

På Energiauktion.dk er det ligeledes muligt at konkurrence udsætte salget af energibesparelser under Energispare ordningen.

Du kan læse mere om os og nogle af vores kunders oplevelser på: Energiauktion.dk

Fakta om Energiauktion.dk

Adresse
Energiauktion.dk
Solrød Center 12 B
2680 Solrød
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Solrød Kommune

Telefon: +45 30173883

CVR nummer: DK33046065

Ansatte: 2

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Kenneth Lykkedal
Stilling: Kommerciel direktør
Direkte telefon: +45 29663779

Torben Synnest
Stilling: Direktør

Send til en kollega

0.291