23948sdkhjf

GPA Flowsystem A/S

 

GPA Flowsystem A/S, er en vidensbaseret handelsvirksomhed og én af Skandinaviens førende leverandører af rørsystemer og flowtekniske produkter i plast og metal.
Vi er repræsenteret på syv lokationer i Skandinavien. I Danmark har vi hovedkontor og et stort lager i Glostrup samt et salgskontor på Navitas i Aarhus. Vi findes derfor altid i nærheden, når du behøver rådgivning og produkter af høj kvalitet.
Vi har en af markedets bredeste sortimenter, når det gælder komponenter til flowhåndtering. Det drejer sig om alt fra rør og fittings i forskellige materialer til ventiler, pumper, niveaumålere, og flowmålere for blot at nævne nogle få kategorier. Men vi er mere end blot en leverandør af enkeltkomponenter. Gennem årene har vi også opnået omfattende viden om, hvilke komponenter der passer bedst sammen. Det betyder, at vi kan tage ansvar for helheden, hvilket gør det både tryggere og enklere for dig.
Når du bestiller fra GPA, ved du, at samtlige dele vil fungere optimalt sammen. Med vores store lager og hurtigere leverancer sikrer vi desuden, at du altid kan være sikker på at have alle komponenter det rigtige sted i rette tid.
Vi har erfaringer fra en lang række forskellige brancher inden for industrien og byggeriet og ved, hvilke krav og udfordringer du står over for.
At skabe et optimalt flow kræver viden om både produkter, sammenføjningsmetoder og materialer. Vi har et bredt udvalg af uddannelser blandt andet for installatører og rådgivere. Med høj kompetence bliver tingene udført rigtigt fra starten af, hvilket har stor betydning for projekternes rentabilitet.
Vi tilbyder merværdi og fordele og står klar til at løse dine problemer og hjælpe med dine udfordringer – kompetent og effektivt. Kort fortalt, med brancheledende kompetencer og det bredeste udbud af systemløsninger optimerer vi dit flow.
Eller som vi skriver i vores logo:
Optimizing your flow

Kontakt gerne vores team på tlf. 4386 0300 eller på mail info@gpa.dk

 

 

Fakta om GPA Flowsystem A/S

Adresse
GPA Flowsystem A/S
Paul Bergsøes Vej 8
2600 Glostrup

Region
Danmark
Hovedstaden
Glostrup Kommune

Telefon: +45 43860300

Fax: +45 43860301

CVR nummer: DK37152994

P nummer: 1020809287

Ansatte: 19

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Bent Mårtensson
Afdeling: Aarhus
Stilling: Produktchef Industri
Direkte telefon: +45 22247803

Martin Parker
Stilling: Adm. Direktør
Direkte telefon: +45 21433552

Tina Pedersen
Afdeling: Glostrup
Stilling: Teamleder Internt salg
Direkte telefon: +45 43860313

Send til en kollega

0.141