23948sdkhjf

Jakob Albertsen A/S

Jakob Albertsen a/s beskæftiger sig med functional coatning, der er teknisk overfladebehandling med et bestemt formål, eksempelvis at hindre slid eller korrosion, eller at opnå energibesparelser ved lavere friktion.

Med functional coating ændrer vi af teknisk vej produktets karakter i en sådan grad, at værdien øges voldsomt.

Vores produktprogram omfatter 4 primære produkter:
* Sandblæsning/slyngrensning: Vi er i stand til at give vores kunders emner en passende renhed og ruhed. Det sker i vore sandblæserkabiner eller på vort slyngrenseanlæg.
* Pulverbelægning: I vore pulverlakeringsanlæg er vi stand til at pulverbelægge metalemner med et stærkt epoxy pulver. Produktet giver specielt beskyttelser imod korrosion.
* Zinksilikat: Den korrosionsbestandige zinksilikat påføres i vor våde afdeling, og bruges mest til udendørs placerede emner for at forhindre korrosion
* Komposit: Dette nye produkt giver modstandskraft overfor slid, korrosion, kemikalier og samtidig giver produktet energibesparelser.
* Sponge Jet: Støvfri afrensning og sandblæsning af alle overflader, der giver optimal medarbejder komformt og minimalt affald.

Vore produktionsanlæg tæller sandblæsning, slyngrensning, epoxy pulverlakering, zink belægning og epoxy komposit behandling

Vor tekniske overfladebehandling er meget unik i det vi er specialiseret i at skabe overflader med ekstra høj vedhæftning og holdbarhed.

Vi sætter kvalitet og leveringssikkerhed i højsædet og går ikke på kompromis med disse.

Firmaet Jakob Albertsen a/s er en virksomhed med 100 års erfaring. Virksomheden beskæftiger sig med functional coating. Jakob Albertsen a/s er blandt de førende virksomheder i Danmark på sit felt.

Fakta om Jakob Albertsen A/S

Adresse
Jakob Albertsen A/S
Aasiaatvej 5B
5700 Svendborg

Region
Danmark
Syddanmark
Svendborg Kommune

Telefon: +45 62202058

Fax: +45 62201514

CVR nummer: DK13788898

P nummer: 1000625399

Ansatte: 25

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

John Moritzen
Stilling: Direktør

Jørn Fich-Olsen
Direkte telefon: +45 30666454

Morten Fich-Olsen

Ole Grim
Afdeling: kalundborg / Direkte +45 20 28 52 80
Stilling: Afdelingsleder

Send til en kollega

0.142