23948sdkhjf
Del siden

Østergaard Entreprise A/S

Vi tilbyder del- og totalentrepriser til fjernvarme branchen.

​Jimmy Østergaard startede firmaet med ganske få medarbejdere i 1999.  I takt med stigende ordretilgang er virksomheden vokset fra år til år, så vi nu samlet har en stærk medarbejderstab på omkring 175 medarbejdere.
​Vi udfører alle opgaver alt indenfor nyanlæg og renoveringsprojekter til fjernvarmebranchen – både som underentreprenør på smedearbejdet og som totalentreprenør.
Kvalificerede medarbejdere og høj kvalitet

Østergaard Entreprise råder i dag over over en særdeles kompetent medarbejderstab, der har rødder i branchen gennem de sidste 40 år.

Det er en klar målsætning for Østergaard Entreprise at yde et højt serviceniveau og levere ydelser med høj kvalitet – det er med den målsætning vi har skabt vores positive udvikling..

Alle medarbejdere har mange års erfaring fra fjernvarme branchen, og alle har de nødvendige certifikater i TIG-, elektrode-, autogen-svejsning og indenfor de forskellige muffetyper.


Vi har til huse i Esbjerg-området, men opererer over hele Danmark. Vi er en fleksibel og flad organisation, der kan tilbyde døgnservice og udrykning uden varsel. Vi sætter en ære i at yde vore kunder den bedste service på markedet og er tilmed meget konkurrencedygtige på prisen.

Østergaard Entreprise A/S
Tarp Byvej 153
6715 Esbjerg N
Danmark
CVR nummer: DK26461375
200

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047