23948sdkhjf
Del siden

ProMetal A/S

ProMetal A/S er et handels- og ingeniørfirma med et bredt leveringsprogram inden for ventiler og kundespecifikke emner i diverse stål- og metallegeringer. Vi repræsenterer og samarbejder med nogle af de førende værker i Europa. Vores store netværk af internationale producenter, med hvert sit speciale inden for både innovation og fremstilling, sikrer den optimale løsning til dig.

Indgående teknisk viden giver dig kvalitet
Hos ProMetal har vi valgt at koncentrere os om to produktområder. 

Det ene område er kundespecifikke emner, støbte som smedede, der kan leveres rå, grovbearbejdet eller færdigbearbejdet. Det andet område er ventiler, der kan leveres i stort set alle typer, herunder reguleringsventiler, afspærringsventiler, kugleventiler og sikkerhedsventiler, der alle fås i forskellige materialer.

Vi fokuserer stærkt på en konstant evaluering af vores produkter og serviceydelser for at sikre kvalitetsniveauet og stadige forbedringer.
Vores kvalitetsstyringssystem indeholder et krav om kun at benytte leverandører, der har et kvalitetsstyringssystem, som lever op til ISO 9000 eller tilsvarende.

Vi har, i kraft af vores ingeniørmæssige kompetencer og mangeårige erfaring, opbygget en specialistviden, som vi, sammen med vores internationale netværk, bringer i spil ved hver eneste opgave. 

I nogle applikationer er forholdene så specielle, at det ikke er nok med standardprodukter og –komponenter. Her skal der bruges skræddersyede produkter, som netop er ProMetals styrke. Det endelige valg af producent sker ud fra en indgående forståelse for dine behov.

Fleksibel og pålidelig partner
Som videnbaseret virksomhed sørger vi for en kontinuerlig videnopdatering. Den tætte kontakt til vores leverandører og relevante innovationsmiljøer sikrer, at vi altid har adgang til udviklingsafdelinger samt forsknings- og innovationsresultater. Vores tætte samarbejde og mange opgaver hos hver enkelt producent gør endvidere, at dine opgaver altid prioriteres højt. 

ProMetal består af engagerede medarbejdere, der som en naturlig del af samarbejdet stræber efter en høj kundetilfredshed. Vi har hverken standardløsninger eller standardkunder. Hver eneste kunde kan have særlige forhold, som skal tages i betragtning, så vi betjener derfor hver kunde individuelt og personligt. På den måde sikrer vi ikke blot at vi forstår de tekniske udfordringer i opgaven, men også at vi har en klar forståelse for kundens virksomhed, og måde at drive forretning på.

Vi lægger vægt på en god og konstruktiv dialog og gennem et tæt samarbejde med vores kunder opnår vi de bedste resultater. Det afgørende for os er, at vi kan hjælpe vores kunder til at opnå og fastholde konkurrencefordele.


Vi har produkterne og viljen til et godt samarbejde!

Læs mere på vores hjemmeside, eller kontakt os for yderligere information.

ProMetal A/S
Industrivej 3A
5500 Middelfart
Danmark
CVR nummer: DK26777232
P nummer: 1009309698
6
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031