23948sdkhjf

Olitec Packaging Solutions

Olitec Packaging Solutions er leverandør af emballager til produktionsvirksomheder og grossister på det europæiske marked. Virksomheden blev grundlagt i 1993 og er i dag en del af STOK Emballage koncernen.

Produktsortimentet er meget bredt indenfor både standardemballager og specielt fremstillede emballager til produktion, lager og forsendelse, primært i ren, stærk og hygiejniske plast. Produkterne er hovedsageligt fremstillet indenfor EU.

Den korrekte emballageløsning kan ofte spare din virksomhed for tid og penge, ved at effektivisere produktionen og undgå dyre produktionsstop.

I en globaliseret verden stiger behovet for miljørigtige emballager, som imødeser stigende krav til certificeringer og sikkerhed. Plast skal ikke certificeres eller varmebehandles ved eksport/ import og kan lette eksportprocessen betragteligt.

Olitec Packaging Solutions K/S er meget miljøbevidst og vore produkter laves i 100 % miljøvenligt plast, som PP og PE plast som kun udleder Kuldioxid og vand ved afbrænding.

Vores mål er at levere den mest effektive emballageløsning til vore kunder, Olitec Packaging Solutions har mere end 20 års erfaring på emballagemarkedet og udviklet mange kundespecifikke emballager.

Få mere inspiration på hjemmesiden:
Plastpaller og pallerammer
Kasser, bakker og skillerum
Pallekar og foldbare pallecontainere
Beskyttende emballager

Har du yderligere spørgsmål til produkter eller løsninger er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 7027 1275 eller sende os en mail.Fakta om Olitec Packaging Solutions

Adresse
Olitec Packaging Solutions
Agerhatten 5b
5220 Odense SØ
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Odense Kommune

Telefon: +45 70 271 275

Fax: +45 70 271 276

CVR nummer: DK16427284

Ansatte: 8

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Casper Lyngbæk
Stilling: Sales & Purchasing Assistant

Ditte Vind Nielsen
Stilling: Key Account Manager

Jytte Damsgaard
Stilling: Key Account Manager
Direkte telefon: +45 70 271 275

Send til en kollega

0.402