23948sdkhjf
Del siden

Airheat A/S

Airheat A/S leverer totalleverancer af ventilations- og opvarmningsaggregater til såvel boliger, som værksteder, større fabrikshaller, kontorer eller institutioner. Vi hjælper gerne kunden med at finde den rigtige og optimale løsning på en ventilations- og opvarmningsopgave.

Vi tilstræber en hurtig og præcis leveringstid, og da vore løsninger er tilpasset kundens behov ordreproduceres stort set alt, når der er tale om leverancer til værksteder og industri.

Produkter
Produktprogrammet er meget alsidig. Firmaets kerneområde var oprindeligt varmluftsaggregater, men siden er mange nye områder kommet til.

I dag omfatter produktprogrammet udover varmluftsaggregaterne også ventilationsaggregater, boligventilation, affugtere, varmekanoner, kaloriferer og Lufttæpper

Ventilationsaggregaterne udgør den største del af omsætningen og disse produceres til boliger, værksteder, større fabrikker, instituationer og kontorer. Ofte kombineres varmluftaggregater og ventilationsanlæg i et komplet anlæg, som sikrer et optimalt klima og et minimalt energiforbrug.

Airheat A/S
Idom Kirkevej 1
7500 Holstebro
Danmark
CVR nummer: DK10327903
P nummer: 1003530863
14
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.034