23948sdkhjf

Arepa Danmark A/S

AREPA Danmark er en serviceorganisation med speciale i teknisk skadeservice ved industri og elektronikskader. Udover teknisk skadeservice har vi afdelinger for IT service, industrivedligehold samt andre service ydelser.

AREPA arbejder i dag globalt og har afdelinger i Danmark, Holland, Frankrig, England og Sverige.

Kerneområder
Hovedområderne er vurdering og udbedring af skader på teknisk udstyr.

AREPA hører til verdens mest anerkendte firmaer indenfor skadevurdering og udbedring og koncernen har været involveret i skader på teknisk udstyr over hele kloden. Skader i mere end 60 lande og på alle kontinenter er i de seneste 25 år blevet håndteret af AREPA. Det er AREPAs mål at være blandt de markedsledende indenfor vore kerneområder.

International virksomhed
Hovedkvarteret for AREPA-koncernen er beliggende i Silkeborg og vurdering og udbedring af skader på teknisk udstyr er stadig kernen i koncernens aktiviteter. AREPAs historie har gennem de mere end 25 år virksomheden har eksisteret været en fortsat udbygning med nye centre rundt om i Europa og med inddragelsen af nye serviceområder, dog alle koncentreret om teknisk service.

AREPA er i dag en virksomhedsgruppe bestående af en række selvstændige selskaber fordelt i Danmark, Sverige, Tyskland, Holland, England og Frankrig.

Lidt historie...
AREPA blev grundlagt i Silkeborg 1981 med det idegrundlag at tilbyde firmaer og forsikringsselskaber assistance når brand eller vandskader havde berørt teknisk udstyr. Denne problemstilling var gennem 70'erne blevet stadigt mere aktuel med den stigende anvendelse - og afhængighed - af teknologi, kombineret med øget anvendelse af plastmaterialer, der efter brande viste sig at give specielle korrosionsproblemer.

Se mere om Arepa på youtube

Fakta om Arepa Danmark A/S

Adresse
Arepa Danmark A/S
Mads Clausens Vej 12
8600 Silkeborg
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Silkeborg Kommune

Telefon: +45 86811055

CVR nummer: DK29614814

P nummer: 1002235317

Ansatte: 35

Certifikater: Achilles UNC

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Kennet Millard
Stilling: Adm. Direktør
Direkte telefon: +45 25354540

Mark Lerche Mark Lerche
Stilling: Business Development & Salgschef Nordic
Direkte telefon: +45 31698494

Send til en kollega

0.25