23948sdkhjf

Kelin Kraft A/S, Danmark

Kelin Kraft beskæftiger sig med fakturerings- og afregningstjenester på det skandinavisk energimarked. Det er vores ambition at være den førende inden for vores felt. Dette opnår vi gennem en kontinuerlig fokus på kvalitetsløsninger inden for hele spektret af vores service og levering af produkter.

Vores kompetencer omfatter bl.a.:

  • Fakturering og drifts tjenester
  • EDIFACT tjenester
  • Drift af programmer og systemer (ASP)
  • Software, IT-systemer og applikationer
  • Front-Office Platform
  • Skybaseret løsninger

Løsningerne er baseret på vor egen udviklet systemer og blandt vores kunder er både danske og udenlandske virksomheder. Vi stiller høje krav til vores forretning; kvalitet, fleksibilitet, tilgængelighed, skalerbarhed og innovation er nøgleordene for os.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at skabe kundetilpassede løsninger. På den måde udvikler vi, ifølge vor overbevisning, de bedste systemer på markedet. Blandt vor kunder er OK, GNPOwer, DONG Energy, LOS, Vindstød, Nordic Green Energy, Fri Energy, m.fl.

Kelin Kraft AS blev etableret i september 1997 og kan se tilbage på en positiv udvikling og vækst i såvel størrelse som omsætning. Kelin og dets datterselskaber har i dag cirka 8 medarbejdere. Hovedkontoret er beliggende i Norge i Sandnes i Rogaland.

Virksomheden har også kontorer i  Valby, Kristiansand og Göteborg. Vi var en del af AFK-gruppen .
Arendal Fossekompani ASA (AFK) der etableredes i 1896 og som ejede 90,77% af aktierne i Kelin Kraft A/S frem til den 01.04.2016, hvor ledelsen gennemførte en MBO og selskabet ejes nu af disse. Virksomheden har en stærk økonomi og et godt omdømme på markedet.


KELIN - Kvalitets Energi Løsninger I Norden

Fakta om Kelin Kraft A/S, Danmark

Adresse
Kelin Kraft A/S, Danmark
Høffdingsvej 34
2500 Valby

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 69126590

CVR nummer: DK32146872

P nummer: 1015251480

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jens Skjold Rehmeier
Afdeling: Danmark
Stilling: CEO & Bestyrelsesformand
Direkte telefon: +45 51935540

Send til en kollega

0.188