23948sdkhjf
Del siden

BG Service Center

Hos BGSC har vi været i branchen siden 1959. Først som autoelektrisk værksted, hvorefter virksomheden blev udvidet med dieselværksted og elektroværktøj.

I dag er vi nordens største dieselcenter med et dieselværksted hvor vores dieselteknikkere arbejder med test, fejlfinding, rens og renovering af blandt andet mærkerne Bosch, Delphi, Denso, VDO og Yanmar.

Dieseleksperter

Vi har mere end 60 års erfaring, hvilket har givet os den nødvendige tekniske balast og ”know-how” til at kunne sige at vi er eksperter inden for området. Vores dieselteknikkere er uddannede i traditionel og moderne dieselteknologi. Ved vores mange testbænke og maskiner tester og renoverer blandt andet benzin- og dieseldyser, laver partikelfilterrens og gennemser en lang række dieselsystemer for vores kunder.

Send varer til reparation

Autoriseret leverandør

Gennem årene er BGSC blevet forhandler af mange forskellige produktgrupper. I vores sortiment finder du VDO-instrumenter til industri og marine, SWF/Valeo produkter, visker motorer/arme/blade, AdBlue-pumpemoduler og doseringsmoduler, Nox-Sensorer og over 300 slags startere og generatorer. Derudover kan du også finde autoradioer, kompressorer og andre dieselprodukter. Står du og mangler et bestemt produkt som ikke er på vores hjemmeside, kan vi skaffe det hjem til dig!

Se vores store sortiment af produkter

 Salg og support af takografer

Udover at være et af de førende salgs- og servicecentre i Skandinavien, er vi også autoriseret leverandør af fartskrivere/takografer, tilbehør og kalibreringsudstyr til størstedelen af de danske værksteder. BGSC hjælper danske firmaer med at holde styr på deres køre- og hviletider, hvor vores ekspertise inden for området gør det nemt og problemfrit for vores kunder at holde styr på deres arbejdstid. 

Bliv del af vores forhandlernetværk

Vores lange erfaring giver os en unik mulighed, for at give dig den bedste service. Vores kontor og værksted er placeret i Viby J ved Aarhus, men vi har samarbejdspartnere i hele Danmark - og vi har mulighed for at udføre opgaven hos dig!

Hvis du ikke allerede er en del af vores forhandlernetværk, så kontakt os i dag på telefon 87 41 80 10 eller send os en mail på info@bgsc.dk.

BG Service Center
Jens Juuls Vej 28
8260 Viby J
Danmark
CVR nummer: DK27757979
P nummer: 1002100405
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047