23948sdkhjf

Nord-Lock ApS

Nord-Lock er specialister i bolte – uanset branche. Vi har en årelang erfaring med at løse branchespecifikke udfordringer i hele verden.

I produktionsvirksomheder er Nord-Locks bolte med til at maksimere produktion og minimere downtime.

En fejl eller et driftsstop kan stoppe produktiviteten for en hel produktionslinje, og hvert minut det står stille koster penge. Dette gælder især for boltesamlinger da slitage eller en løs bolt kan blive en betydelig omkostning. Uanset forhold og krav så skal boltesamlinger forblive låst, men stadig med muligheden for en effektiv og løbende vedligeholdelse.

Nord-Locks produkter bliver i dag brugt i utallige produktionsmaskiner og procesudstyr i hele verden. Det er vores erfaring, at mange kunder sætter stor pris på den uovertrufne låseevne samt boltenes egenskaber til at modstå ekstreme forhold, hvilket har resulteret i reduceret vedligeholdelse og reparationer og sænket omkostninger gennem hele livscyklussen.

Inden for energisektoren har forskellige energikilder behov for forskellige metoder. Fælles for disse metoder er behovet for state-of-the-art makiner som kan modstå enorme belastninger under ekstreme forhold. Uanset størrelse og omfang så er enhver generator og turbine fuld af boltesamlinger. Løsninger der kan monteres hurtigt og let giver store fordele i form af tidsbesparing og ressourcer. Ressourceknaphed og krav til ren, vedvarende energi betyder også, at vi er nødt til at få strøm fra stadig mere isolerede og utilgængelige steder.

Også her kan Nord-Lock byde ind med boltløsninger til utallige applikationer, så som vindturbiner, solpaneler, dampdrevne generatorer, hydroelektriske ventiler, radioaktive bestrålede områder og meget mere.

Fakta om Nord-Lock ApS

Adresse
Nord-Lock ApS
Gydevang 39-41
3450 Allerød
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Allerød Kommune

Telefon: +45 2178 6699

CVR nummer: DK33878605

P nummer: 1017095117

Certifikater: ISO 14001, ISO 9001, REACH, RoHS, TÜV

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Brian Troest
Stilling: Country Manager, Denmark & Sweden
Direkte telefon: +45 21 78 66 99

Send til en kollega

0.25