23948sdkhjf
Del siden

SAMSON REGULERINGSTEKNIK A/S

Samson Reguleringsteknik markedsfører og sælger reguleringsventiler til industrielt brug, herunder regulering af vand, luft, damp og kemikalier. Ikke mindst når det gælder selvvirkende ventiler i store størrelser og med højt differenstryk har SAMSON en førende position på det danske marked.
Danske maskinkonstruktører anvender i vid udstrækning reguleringsventiler fra SAMSON, og ikke mindre end 40 % af vore produkter reeksporteres således i form af halvfabrikata.

Vore kunder spænder over alle typer af industrivirksomheder, lige fra små håndværksmestre til førende virksomheder inden for procesindustri, medicinalindustri, levnedsmiddelindustri, fjernvarmeindustri samt den petrokemiske industri.

Blandt vore kunder kan nævnes brancheførende virksomheder som bl.a. F.L. Smidth Industries, Statoil, Novo Nordisk med mange flere.

SAMSON REGULERINGSTEKNIK beskæftiger 17 medarbejdere i Danmark, fordelt med 11 i Birkerød og 6 i Randers. Vi lagerfører 25.000 ventilvarianter, som vi leverer på dag-til-dag basis til vore mange kunder.

SAMSON REGULERINGSTEKNIK A/S
Blokken 55
3460 Birkerød
Danmark
CVR nummer: DK59346628
P nummer: 0302460167
17

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047