23948sdkhjf

BL Termografi

A/S Bjeld & Lauridsen thermografi er specialister i termografiske opgaver. Termografi er en speciel form for infrarød fotografering, hvor man får "et billede" af temperaturerne i forskellige genstande.

Termografering handler ikke kun om udstyr, men i lige så høj grad om specialviden omkring det område, hvor man anvender termografi. Termografering anvendes i mange sammenhænge, men bruges især til fejlfinding og forebyggelse i el-installationer, transformerstationer undersøgelse af fjernvarmeledningsnet samt isoleringskontrol af bygninger.

Ud over termografi tilbyder vi også følgende ydelser:

ULTRALYD - lækagesporing luft/tryk:
Vi tilbyder ultraldysundersøgelser af lækager på systemer under tryk (trykluft, ilt, damp), undersøgelser af ventiler mv. samt monitorering af lejer.

Lækagesporing vand
Vi tilbyder alle former for lækagesporing af vandbårne systemer i bygninger mv. med hovedvægten på centralvarme og brugsvand.

Virksomheden er danskejet og blev etableret i 1973. Vi beskæftiger 6 fuldtidsansatte operatører som min. er Level 1 certificeret samt godkendt til thermografering på El-anlæg iht. Nordisk Guideline via DBI.

Landsdækkende service med faste priser!

Leverandør-kompetencer

Fakta om BL Termografi

Adresse
BL Termografi
Karetmagervej 7A
7000 Fredericia
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Fredericia Kommune

Telefon: +45 76207515

Fax: +45 76240608

CVR nummer: DK10973783

P nummer: 1000161541

Ansatte: 8

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Brian Sørensen
Stilling: Afd.leder

Send til en kollega

0.14