23948sdkhjf

Soprema A/S

Soprema er en leverandør til byggeriet, der har specialiseret sig inden for tagpap og tilhørende produkter samt opklodsning og rådgivning. Siden 1971 har vi leveret kvalitetsløsninger til dansk byggeri.

Vores tagprodukter omfatter

  • Tagpap
  • Aluprofiler
  • Flydende produkter
  • Fastgørelse
  • Isolering
  • Ovenlys

Inden for opklodsning tilbyder vi innovative og unikke produkter til flise- og træbelægning. Du kan læse

mere om vores produkter på vores hjemmeside

.

Virksomheden har som mål, at være den førende leverandør af tagmaterialer til professionelle tagdækkermestere i hele Norden. Rådgivning af fagfolk til fagfolk.

Hurtig og præcis kalkulation, levering og opmåling

Vi brænder for at gøre det nemt for dig. Gennem hele processen. Når du vælger os, får du rådgivning af en fagmand. Når du ønsker et tilbud fra Soprema, beregner vi hurtigt og præcist hvilken individuel løsning, der er den rette ud fra dine tegninger.

Har du brug for hjælp, tager vi gerne med ud til dine kunder for at måle op og lave tegninger, så du kan få en hurtig og præcis kalkulation på opgaven.

Læs mere om rådgivning og support

.

Med dag til dag levering opleves stor fleksibilitet. Og opstår der et akut behov, rykker vi ud hurtigst muligt, så kundens løsning kan leveres til aftalte tid..

Soprema ejes og drives af Ole, Gert og Jørgen, der købte virksomheden i 2003. De tre indehavere har tilsammen mere end 75 års erfaring i byggebranchen. Det betyder, at du får rådgivning på et højt fagligt niveau af uddannede fagfolk. Og det gør, at du kan løse dine opgaver til den rigtige pris og med det bedste resultat for din kunde.

Fakta om Soprema A/S

Adresse
Soprema A/S
Vejlevej 21
8722 Hedensted
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Hedensted Kommune

Telefon: +45 56144020

CVR nummer: DK32664202

P nummer: 1015739408

Ansatte: 20

Kontaktpersoner

Gert Wildau Nielsen
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 22502700
Soprema A/S
Direkte telefon: +45 56144020
Tanja Stein Jensen

Send til en kollega

0.109