23948sdkhjf

B6 Nordic A/S

B6 Gruppen udvikler, fremstiller og sælger kundetilpassede polymere løsninger til forretningssegmenter indenfor Industri, Møbel og Clean-Care-Horeca.

INDUSTRI:

På det industrielle område udvikler og producerer B6 innovative kundetilpassede løsninger i teknisk skum, gummi, plast og tekstil til applikationer indenfor tætning, isolering, akustik, beskyttelse og komfort. Vi tilbyder rådgivning til optimerende specialløsninger til den aktuelle applikation.
Med fokus på innovation og bæredygtighed tilstræber vi os på, at vores løsninger bidrager til øget sikkerhed, velvære, lønsom drift og ikke mindst den grønne omstilling til mange forskellige brancher indenfor industrien.

» Læs mere om vores produkter og ydelser på www.b6.dk

CLEAN, CARE, HORECA:

B6 tilbyder en bred vifte af materialer og løsninger til CLEAN, CARE & HORECA sektoren, herunder rengøringsprodukter, pleje produkter, vaskeriartikler, inkontinensprodukter, såvel som duge, servietter, sengetøj og andre tekstilprodukter. Produktprogrammet består yderligere af brandhæmmende tekstiler, dyner, puder, madrasser og komplementerende produkter til hospitaler, professionelle vaskerier, rederier og flyselskaber. En lang række af vore produkter er produceret med miljømærket Blomsten og leveres med Oeko-tex certifikatet.

» Læs mere om vores produkter og ydelser på www.b6fortexa.dk

MØBEL:

Indenfor møbelindustrien beskæftiger vi os med løsfyld til både sæde-, arm- og rygpuder i mange forskellige konstruktioner. Derudover tilbyder vi en lang række fyldkomponenter. Til at afslutte puden tilbyder vi mange forskellige metervarer, så vi altid har et materiale som opfylder dine behov. Vi har mange års erfaring med at skræddersy løsninger uanset hvilke ønsker vores kunder må have til både komfort og kvalitet. Slutteligt er vi specialiseret i at anvise vores kunder, hvorledes de bevarer pudens facon på bedste vis. På den måde får alle mest muligt ud af vores produkter.

» Læs mere om vores produkter og ydelser på www.b6furniture.dk

Ring meget gerne.og få en god dialog med vores salgsafdeling.

B6 Gruppen
Tranåsvej 33 
9300 Sæby

tlf: +45 99 89 10 50
fax: +45 99 89 10 60

» Læs mere om vores produkter og ydelser på www.b6gruppen.dk
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Udtalelse fra Kalmer Industries (Sverige)
Af: Carina Lööf, Purchasing Manager, Kalmar Industries

Teknisk indsigt på højt niveau - B6 Gruppen opfylder alle de krav, vi har til en professionel samarbejdspartner. Deres team er serviceminded og veluddannet og giver os svar på de spørgsmål, vi måtte have. Samtidig er de gode til at rådgive os om vores muligheder. En tæt løbende dialog er blandt andet med til at sikre dette. Da vi indledte samarbejdet for omkring 5 år siden, gav de os en grundig indføring i materialer og relevante tekniske parametre i deres produktpalette. På denne måde var vi ikke i tvivl om, at den løsning, vi valgte til isolering af motorrummet i vores gaffeltrucks, var den helt rigtige.

Fakta om B6 Nordic A/S

Adresse
B6 Nordic A/S
Tranåsvej 33
9300 Sæby

Region
Danmark
Nordjylland
Frederikshavn Kommune

Telefon: +45 99891050

Fax: +45 99891060

CVR nummer: DK62124814

P nummer: 1002147263

Ansatte: 60

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

B6 Nordic A/S
Direkte telefon: +45 99891000

Flemming A. Jensen
Afdeling: Ledergruppen
Stilling: COO
Direkte telefon: +45 26312200

Martin Jørgensen
Afdeling: Salg
Stilling: Salg
Direkte telefon: +45 26312207

Sasha Nikolic
Stilling: Cheif Commercial Officer
Direkte telefon: +45 26312210

Send til en kollega

0.174