23948sdkhjf

Dansk Energirådgivning A/S

Dansk Energirådgivning A/S er en virksomhed i kraftig vækst. Vi har siden 2007 rådgivet landbrugs-, industri- og offentlige virksomheder omkring energioptimering og -omlægning. Vi analyserer og screener dine projekter uden omkostninger for dig. Lever ingen af projekterne op til de ønskede mål om energibesparelser, er vores indsats uden honorar. Det er ægte "No Cure, No Pay".

Mulighederne for tilskud til energioptimering og energiomlægning i industri, landbrug og offentligt regi er store og kan være svære at overskue. Vi er dén uvildige rådgiver i Danmark, som samlet set skaffer vores kunder det største energitilskud.

I 2017 leverede vi over 23,4% af den samlede energibesparelse i Danmark. Vi har altid et aktuelt overblik over de tekniske muligheder og tilskudsordninger, så vi kan sikre rentable projekter med kort tilbagebetalingstid.

To virksomheder eller to situationer er aldrig helt ens. Eksempelvis ønsker nogle virksomheder, at vi er behjælpelige med indhentning og vurdering af tilbud, mens andre ønsker selv at stå for dette. Det samme kan være tilfældet omkring den tekniske løsning. Derfor aftaler vi i hvert enkelt tilfælde, hvilke opgaver Dansk Energirådgivning skal løse.

Fakta om Dansk Energirådgivning A/S

Adresse
Dansk Energirådgivning A/S
Glarmestervej 18B
8600 Silkeborg
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Silkeborg Kommune

Telefon: +45 86837483

CVR nummer: DK32785905

P nummer: 1015908633

Ansatte: 40

Certifikater: ISO 9001

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Michael Kamstrup Søndergaard
Stilling: Adm. direktør

Thine Eskemose

Send til en kollega

0.172