23948sdkhjf

Fjernvarmeindustrien

Fjernvarmeindustrien er en brancheorganisation med omkring 240 medlemmer. Vi favner industri- og rådgivningsvirksomheder samt forsyningsselskaber, der arbejder med fjernvarme og fjernkøling. Fjernvarmeindustrien repræsenterer den samlede danske fjernvarmeindustri.

Fjernvarmeindustrien fremmer medlemmernes politiske, kommercielle og eksportmæssige interesser. Brancheorganisationen skaber netværk og vidensdeling, understøtter det politiske arbejde og agerer som talerør for den danske fjernvarmeindustri. Dette er alfa omega i en branche, hvor virksomheder arbejder på kryds og tværs, og hvor politiske rammer har stor betydning for virksomhedernes vækstpotentiale.

Danmark er førende inden for fjernvarme. Derfor oplever den danske fjernvarmeindustri stor interesse fra udlandet, og virksomhederne forventer derfor en tredobling af eksporten inden 2020. Det skyldes ikke mindst, at fjernvarmeteknologien er en af de mest effektive måder at opnå energieffektiviseringer. Fjernvarme er den eneste teknologi, der udnytter energispild, og det er der både et akut økonomisk og miljømæssigt behov for.

For at støtte virksomhederne i den unikke viden udveksling, der betegner dansk fjernvarmeindustri, afholder brancheorganisationen flere arrangementer og netværksmøder om året. Her har medlemmer mulighed for at mødes og dele erfaringer og indgå samarbejder.

Fjernvarmeindustrien er resultatet af et strategisk samarbejde mellem DBDH og FIF-Marketing.

Branche statistik 2018 

Ny rapport fra Fjernvarmeindustrien 2017

Rapport om fjernvarme og fjernkøling 2016

White paper om fjernvarme 2016

 

Fakta om Fjernvarmeindustrien

Adresse
Fjernvarmeindustrien
Fjernvarmens hus
Merkurvej 7

6000 Kolding
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Frederiksberg Kommune

Telefon: +45 38185440

CVR nummer: DK85175912

P nummer: 1002713335

Ansatte: 8

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Danish Board of District Heating
Afdeling: DBDH

Eva Rasmussen
Afdeling: FIF Marketing

Lars Hummelmose
Afdeling: DBDH
Stilling: Direktør for Fjernvarmeindustrien
Direkte telefon: +45 88939151

Send til en kollega

0.128