23948sdkhjf

JUAL SOLAR A/S

JUAL SOLAR leverer tagkonsoller og konsolsystemer til fastgørelse af bl.a. solpaneler - med sikker gennembrydning af tagmembran (tagpap og folie).

Hvad kan vi?
Vi håndterer ”standardløsninger” men tager også gerne en god udfordring. Så har du en opgave, hvor der skal fastgøres solpaneler, solfangere, varmepumper eller andet på tagflader, så lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning.
Alle opgaver er unikke og for at skabe en langtidsholdbar løsning til tagfladen, kræves de rigtige beregninger. Vi er eksperter på dette område og ved, at vi kan se alle kunder i øjnene med vores beregninger og kvalitetsprodukter i baghånden.

Konsolsystemer
Vores konsoller bliver fastgjort via gennembrydning af tagfladen! Med vores tagkonsoller er vi i stand til at lave en sikker og 100 % vandtæt gennembrydning af tagfladen.

Vi arbejder med flere forskellige standard konsolsystemer. Til fastgørelse af solpaneler har vi udviklet et Øst/Vest Konsolsystem, som benyttes på flade tage, og et Tagparallelt system, som benyttes til hældnings-tage. Desuden har vi udviklet et system til fastgørelse af solfangere og yderligere et til fastgørelse af andre klimaprodukter, eksempelvis varmepumper. Alt kan lade sig gøre, så skal du have fastgjort emner på tag, så henvend dig endelig!

JUAL SOLAR tagkonsoller leveres altid med samme materiale, som membranen på den eksisterende tagflade, da vi vil være sikre på, at materialerne arbejder fornuftigt sammen – også efter flere år.

Hvad leverer vi?
Udover forhandlere af solceller og installatører samarbejder vi også med førende arkitekter, rådgivere og ingeniører på markedet.

Vi leverer ikke kun selve materialerne men kan desuden være behjælpelig med rådgivning, vejledning og/eller projektering for at finde den bedst mulige løsning til det enkelte projekt. Endvidere tilbyder vi at stå for montagen, hvis dette ønskes.

Fuld garanti på hele systemet
Vi tegner både forslag til placering af solcelleanlægget på tagfladen og laver systemdokumentation, således at du som kunde let kan forholde dig til layout og materialer. Desuden beregner vi vind- og snelaster for at sikre, at solcellerne bliver på taget uanset hvilket vejr, de eksponeres for. Vi yder 10 års produktgaranti!

Patent
Vi har patent på vores tagkonsol, netop fordi vi ikke går på kompromis med kvalitet. Du kan derfor altid være sikker på, at du køber et kvalitetsprodukt gennem os.

Kontakt os for en snak om dit næste solcelleprojekt. Se mere på jualsolar.dk og besøg JUAL SOLAR på LinkedIn

Fakta om JUAL SOLAR A/S

Adresse
JUAL SOLAR A/S
Industrivej 14
7130 Juelsminde
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Hedensted Kommune

Telefon: +45 76831141

CVR nummer: DK35416463

P nummer: 1002689375

Ansatte: 4

Certifikater: CE, ISO 9001, TÜV

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Claus Borch Pedersen
Afdeling: Marketing
Stilling: Markedsføringsansvarlig

Kasper Kåre Andersen
Stilling: Adm. Direktør
Direkte telefon: +45 29357313

Send til en kollega

0.246