23948sdkhjf

Isodan ApS

Hos ISODAN ApS arbejder vi primært inden for 3 forretningsområder:

  • ISODAN Isoleringsmaterialer forhandler udvalgte miljøvenlige isoleringsmaterialer
  • Europæisk distributør af Cool Machines Isoleringsmaskiner og isoleringssuger
  • ISODAN Engineering udvikler, designer og producerer mobile produktionsløsninger til materialegenanvendelse

ISODAN Isoleringsmaterialer har været leverandør til isoleringsbranchen siden 1974. Vi har fokus på miljøvenlige isoleringsmaterialer, og i vores portefolie af produkter har vi:

  • Warmfiber papirisolering
  • Recirkuleret EPS granulat
  • Perlite Isolering
  • Isodan Træfiberisolering
  • Vindplader

Alle produkterne er granulat eller løsuldsfiber til indblæsning i alle typer konstruktioner i forbindelse med renovering af ejendomme  eller nybyggeri. Vi tilbyder rådgivning og uddannelse til vores kunder samt er behjælpelig med beregning af tilbud til specifikke isoleringsopgaver. Vi har lagre med isoleringsmaterialer flere steder i Danmark, og kan levere med kort varsel.

Cool Machines er verdensledende producent af isoleringsmaskiner og isoleringssugere. ISODAN ApS er europæisk distributør af maskiner fra Cool Machines. Vi har en serie af isoleringsmaskiner i alle størrelser til alle typer behov. Lige fra en mindre maskine til håndværkeren, som periodisk har isoleringsopgaver til vores helt store maskiner, som er designet til den professionelle isolatørforretning. Isoleringsmaskiner fra Cool Machines er kendetegnet ved et enkelt design, høj kvalitet og imponerende kapacitet.

Isoleringssuger fra Cool Machines bruges fortrinsvis til fjernelse af isolering. Det kan være i forbindelse med nedrivning, stormskader, vandskader, brandskader eller i forbindelse med efterisolering af loft, hvor eksisterende isolering skal fjernes. Vi er leverandører af nogle af markedets største og mest effektive isoleringssuger.

ISODAN Engineering  designer, fremstiller og servicerer mobile produktionsanlæg til genanvendelse af materialer. Det kan være glasfiber og kompositmaterialer, EPS også kaldet flamingo, papir til isoleringsbrug, cellulose isoleringsmateriale og meget mere. Vores produktionsanlæg bygges i en container og er en plug and play løsning, som kan opstilles lige der hvor kunden ønsker det. Den er mobil og kan nemt flyttes til andre lokationer. Den kan således placeres tæt på det materiale som skal genanvendes, hvormed der spares transportomkostninger.

Produktionsanlæggene designes specifikt til kundens ønsker og krav. Vores produktionsanlæg er højteknologisk, nemme at betjene og driftssikre.

Hos ISODAN ApS arbejder vi målrettet med at leve op til FNs klimamål, og vores motto er at "den bedste energi er den der ikke bliver brugt". Hvilket i høj grad gælder i alle led af vores forretning.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 5460 9006 eller på mail info@isodan.dk

Se alleNyheder

Se alleNyeste maskiner

Nyeste produkter

Nyeste kompetencer

Nyeste kurser

Fakta om Isodan ApS

Adresse
Isodan ApS
Østervej 2
4960 Holeby

Region
Danmark
Sjælland
Lolland Kommune

Telefon: +45 54609006

CVR nummer: DK35211373

P nummer: 1018389793

Ansatte: 4

Kontaktpersoner

Isabel Hollesen
Stilling: Marketing
Direkte telefon: +45 4940 0902
Steen E. Damkjær
Stilling: Salg og marketing
Direkte telefon: +45 49403797
Søren Wilson Bendix
Stilling: Salg
Direkte telefon: +45 3177 4009

Send til en kollega

0.189