23948sdkhjf
Del siden

EBI A/S

Kompetencer: Konstruktionsstål, Værktøjsstål, Specialstål, Metaller, Normdele

 

EBI A/S har mulighed for at levere alt indenfor stål og metaller fra et bredt netværk af leverandører samt værker i Europa.

Derudover har vi agenturet for FIBRO normdele samt Hasberg Schneider søgerstål i Danmark.

Konstruktionsstål
Sejhærdningsstål, Indsætningsstål, Ulegeret stål, Kulstofstål, Varmfast stål, Automatstål, Nitrerstål, Kuglelejestål. I valset, smedet, og blank udførelse. Sømløst valsede ringe i stål, rustfrit stål og aluminium

Vi leverer stålmaterialer med certifikat efter EN 10204/3.1 og 3.2 klasset med bl.a. LRS, ABS, DNV-GL, BV, Rina og mange flere.

Værktøjsstål
Koldarbejdsstål, Varmarbejdsstål, Plastformstål, Plastformstål rustfast, Højstyrkestål, HSS High Speed stål, Pulverstål herunder Ferro Titanit ®. I valset, smedet, og slebet udførelse.

Special stål
Hastelloy, Alloy, Inconel, Titan m.m.

• PH segmentet (Precipitation Hardening) herunder 17-4
• NITRONIC® 50/NITRONIC® 60 (Nitro = Nitrogen, Nic = Nickel)
• ARMCO® Pure Iron og ARMCO® Telar 57

Metaller
Aluminium, Kobber, Messing og Bronze.

Vi har flere års erfaring i levering af kundetilpassede løsninger indenfor plader via vores europæiske, fortrinsvis tyske, samarbejdspartnere.

Ligeledes forsøger vi hele tiden at udbygge vores unikke leverandørnetværk indenfor konstruktionsstål, værktøjsstål, metaller og specialstål, således vi kan skaffe næsten alt, hvad vores kunder efterspørger.

Normdele
Et bredt sortiment til brug for Værktøjsindustrien indenfor snit, stans samt plast.

Vi har blandt andet agenturet i Danmark for Fibro normdele og Hasberg Schneider søgerstål og søgerfolie. Vi har ligeledes samarbejde med Henrich Kipp.

Vores leverandører udvikler og forbedrer hele tiden deres produkter, således har vi mulighed for at tilbyde vores kunder nye, men også videreudviklede produkter. Der arbejdes hele tiden på at gøre ideer til attraktive nye produkter.

 

EBI A/S
Sylvestervej 7
2610 Rødovre
Danmark
CVR nummer: DK62546611
P nummer: 1002155812
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.048