23948sdkhjf
Del siden

Pettinaroli A/S

Pettinaroli A/S er leverandør af kvalitetskomponenter og komplette systemløsninger, herunder kuglehaner, ventiler og gulvvarmesystemer til den danske VVS-branche og har derudover samhandel med en lang række europæiske virksomheder.

Vores produktprogram omfatter følgende produktgrupper:

  • Vand
  • Gas
  • Gulvvarme
  • Varmeprodukter
  • Evoflow
  • Øvrige produkter

Du kan læse mere om de enkelte produkter på vores hjemmeside.

Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den danske VVS-branche. Det har vi gjort i over 40 år.

Højkvalitetsprodukter gør det dog ikke alene. Vi bestræber os konstant på at give dig en nemmere arbejdsdag. Uden bøvl og tidsspilde. Hos os får du nemt fat i det, du står og skal bruge: Produkter, rådgivning og installationsvideoer. Vores engagerede medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig hurtigt videre.

Vi startede i 1976 som familievirksomheden Jørgen Pedersen VVS. Siden er vi vokset støt. I 2000 blev vi en del af den italienske familiekoncern Fratelli Pettinaroli SpA og skiftede navn til Pettinaroli A/S. I dag er vi blandt verdens førende leverandører. Fra vores lager i Middelfart leverer vi til 20 lande i Nord-, Mellem- og Østeuropa.

 

Alle vores messingprodukter bliver produceret af varmepresset kvalitetsmessing på vores fabrik i Italien. Det er din garanti for produkter, der holder. Både nu og i fremtidens systemer.

Pettinaroli A/S
Mandal Alle 21
5500 Middelfart
Danmark
CVR nummer: DK58495913
P nummer: 1002082079
15
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.033