23948sdkhjf

pr trading a/s

Vi er specialister i alle former for hyldesystemer til detailhandelen.
Dine krav til et hyldesystem bør afhænge af varerne, som udbydes i butikken. En dagligvarebutik har brug for flere forskellige salgsdisplays og hyldesystemer - og vi giver professionel rådgivning. Her er nogle tommelfingerregler til, hvad dit hyldesystem skal kunne:

- stimulere impulssalg
- spare tid
- give flot og overskueligt varespejl
- sørge for produkt og pris altid matcher
- passe til alle hyldetyper

Vi har i mere end 50 år været en kompetent og professionel udvikler og leverandør af hyldedisplays og løsninger, der får produkter til at skille sig ud og vinde kampen om forbrugernes opmærksomhed.

Vores kernekompetencer
Hyldeforkanter, prismærkning, skilte og alt til hyldesystemer leverer vi hurtigt fra eget lager. Desuden udvikler og designer vi en lang række af vores akryl-, træ- og metaldisplays i vores inhouse designafdeling. pr trading er en kompetent og professionel udvikler og leverandør af løsninger, der får produkter til at skille sig ud og vinde kampen om forbrugernes opmærksomhed. Vi er specialister i detailhandel og yder sparring på alle niveauer: strategisk, kreativt og på løsningsniveau. Her kan alt lade sig gøre, og der er ikke langt fra idé, over 3D tegning og prototype, til virkelighed.

Se vores løsninger her

Vi er samarbejdspartner og enedistributør i Danmark for det verdensomspændende svenske HL Display AB, der har et bredt standardsortiment som hele tiden udvides, med alle de butikselementer og moduler der er behov for, når varer og budskaber skal bringes tættere på forbrugeren. Naturligvis i den absolut bedste kvalitet - uanset løsning.

Følg os på Instagram og på Facebook.

Fakta om pr trading a/s

Adresse
pr trading a/s
Måløv Værkstedsby 1
2760 Måløv
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Ballerup Kommune

Telefon: +45 44953322

CVR nummer: DK42760919

P nummer: 1001830595

Ansatte: 35

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.125