OK a.m.b.a.

OK er et 100 % danskejet energiselskab med 12.500 kunder og forhandlere. Vores klare mål er altid at levere den gode energi, vores kunder har brug for. Hvad enten det gælder fyringsolie, dieselolie, naturgas, el, tankkort, smøremidler fra Mobil og Rhenus, varmepumper fra Vølund eller energioptimering, så leverer vi ansvarlige løsninger og personlig rådgivning, der giver tætte og langvarige kunderelationer. Det forpligter nemlig at være kundeejet.

God energi i mere end 100 år
God service og personlig rådgivning har altid været helt central i OK, og det er derfor, at vi stadig er en solid virksomhed her mere end 100 år efter, at OK blev grundlagt. Vi har med tiden udviklet os fra at være kulselskab, til benzin- og olieselskab, til i dag at være Danmarks stærkeste leverandør af god energi til erhvervslivet.

Altid i nærheden
Med flere end 670 tankstationer og et landsdækkende netværk af Truck Diesel-anlæg i hele Danmark er vi altid lige i nærheden – uanset hvor du er i Danmark. Men vi har faktisk også det største netværk af Truck Diesel-anlæg i Europa, fordi vi samarbejder med DKV.

Derudover har vi udvidet forretningen med to datterselskaber: EnergiData og TopDahl, der begge er førende inden for energibesparende løsninger og rådgivning, og som skaber værdi for vores kunder.

Gode produkter til dansk erhvervsliv
Truck Diesel
Dieselolie
Fyringsolie
Mobil-smøremidler
OK-smøremidler
Rhenus-smøremidler
Naturgas
El
Varmepumper
Energirådgivning

Produkter

Fakta om OK a.m.b.a.

Adresse
OK a.m.b.a.
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J
Se på kort

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 89322211

Fax: +45 86116513

CVR nummer: DK39170418

P nummer: 1003059024

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.203