23948sdkhjf
Del siden

Klimadan A/S

Klimadan – Grøn Tryghed

Klimadan A/S er en dansk virksomhed, som med mere end 40 års erfaring, producerer og installerer kundetilpassede varmepumpeløsninger og jordvarmeanlæg af høj kvalitet til glæde for miljøet og vores kunder.

Klimadan A/S rådgiver, planlægger og desginer skrædersyet løsninger til store og små virksomheder, om så det drejer sig om varmegenvinding, procesvarme, proceskøling, jordvarme eller luft/vand. 

Udover at producere vores egne varmepumper har vi et professionelt netværk af seriøse europæiske leverandører, som har været med til at udvikle teknologien af varmepumper. Det giver os optimale betingelser for at skræddersy den bedste individuelle energiløsning til netop din virksomheds behov.

Klimadan har et landsdækkende servicenetværk af egne teknikere og montører, hvilket giver tryghed ved installation og i den daglige drift.

Alle varmepumper fra Klimadan lever op til ECO design direktivet og har som minimum A++ energimærket.

Klimadan er medlem af varmepumpeordningen (VPO), VarmePumpeFabrikantforeningen (VPF), Autoriserede køle- og varmepumpefirmaers brancheforening (AKB) samt kølebranchens miljøordning. Klimadan er desuden ISO 9001-certificeret og VE-godkendt installatør. 

 

Klimadan A/S
Rømersvej 30
7430 Ikast
Danmark
CVR nummer: DK33065019
P nummer: 1016190582
50
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047