23948sdkhjf

Lindpro a/s

Lindpro, der er en af Danmarks førende teknik- og servicevirksomheder, beskæftiger omkring 1000 medarbejdere og har afdelinger over hele Danmark samt datterselskabet Arssarnerit i Grønland.

Hos Lindpro satser vi på innovative produkter og ydelser samt kompetente medarbejdere.
Vi kan vores håndværk, og vi ved, hvordan vi omsætter erfaring, viden og feedback fra vores kunder til værdiskabende løsninger. Som din professionelle samarbejdspartner følger vi opgaven helt i mål.

Vores medarbejdere sikrer et professionelt flow i processen og et godt slutresultat. Vi arbejder struktureret og strømlinet med omkostningsoptimering for øje, og det er din sikkerhed for den bedste løsning på lang sigt og på bundlinjen. Det er mennesker, der driver udvikling. Det gælder også i Lindpro, og vi er stolte af vores medarbejdere.

Lindpros løsninger omfatter bl.a. el-installation, brand- og tyverisikring, velfærdsteknologi, teknikentreprise, landsdækkende og lokal service, VVS, Hard Facility Management, enerigoptimering og andre tekniske fagområder. Vi har en bred kompetenceplatform og leverer ydelser på tværs af beslægtede faggrupper og specialer, hvor teknik og service er i højsædet. Kort sagt, vi rører danskerne med tekniske mesterværker.

Fakta om Lindpro a/s

Adresse
Lindpro a/s
Fabriksparken 58
2600 Glostrup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Albertslund Kommune

Telefon: +45 70101617

CVR nummer: DK82675418

P nummer: 1001029576

Ansatte: Ca. 1000

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.199