23948sdkhjf

A.K.S. Gruppen A/S

AKS GRUPPEN - er en 100% danskejet koncern, grundlagt i 1924 og i dag en førende leverandør til elektronik-, maskin-, og proces-industrien.

Gruppen omfatter nedenstående selskaber, der hver især er specialiseret inden for udvikling, projektering, konstruktion, produktion og montage.

A.K.S. Metalindustri A/S er en ingeniør- og produktionsvirksomhed med speciale i præcisionsbearbejdning af tyndplade samt laser-skæring. Virksomheden tilbyder udvikling og produktion af mange typer pulte, chassiser, kabinetter, forplader og prototyper.

A.K.S. Finmekanik A/S har specialiseret sig i spåntagende bearbejdning af præcisionsemner og tilbyder CNC drejning, CNC- fræsning, CNC boring samt udvikling af prototyper og produktion af finmekaniske instrumenter samt maskin- og el-komponenter.

A.K.S. Alutek A/S har specialiseret sig i højhastighedsbearbejdning af aluminium til den avancerede del af den finmekaniske industri: rumfart, militær, radar, telekommunikation, optik, medicinal mv.

A.K.S. Teknik A/S er totalleverandør og outsourcing-partner inden for elektronisk og mekanisk produktion, der tilbyder outsourcing-ydelser og montageservice til koncernens mange kundegrupper.

A.K.S. Rustfri A/S er en ingeniør og produktionsvirksomhed, der fremstiller komplette industrianlæg, proceslinier og produktions-udstyr i rustfrit stål samt i andre korrosionsfaste materialer. En væsentlig del af produktionen eksporteres, og virksomheden er førende i Skandinavien inden for dette specielle felt.

A.K.S. Elektronik A/S er specialist i produktion samt montage af kundedespecificeret print, kabler og ledninger. Eks. Coax, Harness, Multikabler eller enkeltledere . Prototyper produceres efter Deres ønske.

A.K.S. Poland Sp. z o.o. Lavpris fabrik som producerer simplere dele samt større serier indenfor: tyndpladebearbejdning, pulte , chassiser, kabinetter, frontplader, finmekanik, montage og kabelkonfektioner.

(A.K.S. Poland er ikke ISO-certificeret, men der arbejdes efter samme kvalitetstyringssystem som i de øvrige firmaer i A.K.S. GRUPPEN.)

Produktionsstab - Værkstedsfaciliteter - Kvalitetsstyring
AKS GRUPPEN råder over en stab på 250 højt kvalificerede medarbejdere, en moderne maskinpark samt en effektiv styret kvalitetsovervågning - certificeret i.h.t. DS/ISO 9001:2000 , samt 03 ATEX Q132129 og som Manufactor of UL classified products. Produktionsfaciliteterne dækker et areal på mere end 12000 m² med fuld krankapacitet.

Fakta om A.K.S. Gruppen A/S

Adresse
A.K.S. Gruppen A/S
Stamholmen 71
2650 Hvidovre
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Hvidovre Kommune

Telefon: +45 77313131

Fax: +45 7731 3111

CVR nummer: DK11142087

P nummer: 1000188363

Certifikater: ISO 9001

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Bjarne Kjær
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 77313131

Kristian Wittenborg Paulsen
Stilling: Fabrikchef
Direkte telefon: 77313112

Majbritt Jensen

Send til en kollega

0.127