23948sdkhjf

Prevas A/S

Med spidskompetence inden for indlejrede systemer og industriel IT bidrager Prevas med innovative løsninger, der skaber vækst

Indlejrede systemer
Dansk industri står over for store udfordringer. Hårdere konkurrence gør, at virksomhederne skal øge takten i produktudviklingen. Det er her, at Prevas kommer ind i billedet.

Vi er en førende specialistvirksomhed inden for software, elektronik og mekatronik til indlejrede systemer. Vores arbejde er at bidrage med løsninger, der skaber vækst — for vores kunder og dansk industri. At øge driftsikkerheden i gearkasser til vindmølleindustrien og avanceret 3D ultralyd til hjertescanning er eksempler på, hvad vi har afstedkommet.

Vi er mere end 600 medarbejdere, som brænder for at finde effektive løsninger til vores kunder. Vi kalder det Innovation for Growth.

Innovation for Growth
Industrien, dvs. både små innovationsdrevne virksomheder og multinationale eksportvirksomheder, står over for store udfordringer. Uanset hvad de gør, er der som oftest en aktør et andet sted i verden, som er klar til at gøre det både hurtigere og billigere. For at overleve og vokse er de hele tiden tvunget til at udvikle nye og smartere produkter og produktionsmetoder. Eller få hjælp til opgaven.

Det er i dette miljø, at Prevas er startet, har arbejdet og er vokset. Siden 1985 har vi nået at udvikle over 5.000 produkter, hvoraf flere har bidraget til at gøre vores kunder verdensledende inden for deres områder. Og i samme udstrækning har vi bidraget til at forbedre produktiviteten, kvaliteten og lønsomheden i kundernes industrianlæg.

Fakta om Prevas A/S

Adresse
Prevas A/S
Lyskær 3 EF / Hedeager 3
2730 Herlev / Aarhus N
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Herlev Kommune

Telefon: +45 33159090

CVR nummer: DK26180287

P nummer: 1008605307

Ansatte: 70

Certifikater: ISO 13485, ISO 9001

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Ditte Domsten Ditte Domsten
Afdeling: Copenhagen
Stilling: Sales & Marketing Coordinator

Søren W. Mathiasen

Send til en kollega

0.236