Davinci Development A/S

DAVINCI development er Danmarks førende leverandør af prototyper – SLA, SLS POLYJET/OBJET, 3D-print, PUR-afstøbninger leveres hurtigt og effektivt i unik kvalitet. DAVINCI development løser alle typer udviklings- og konstruktionsopgaver, uanset om det er en samlet projektløsning eller en mindre delopgave.

Desuden løser vi opgaver inden for re-design, kost- og produktions- optimering.

DAVINCI development beskæftiger sig med næsten alle brancher indenfor konstruktion, produktudvikling, rapid prototyping og rapid manufacturing. Nogle brancher har vi dog speciel stor erfaring og ekspertise i. De brancher har vi lavet en oversigt med her:

Medico
Vi samarbejder med nogle af landets største medico-virksomheder, både med RPT og som en ekstra ressource i udviklingsprocessen.

Vind og energi
Vi har i mange år været en ressource for vind og energi branchen, både i form af rapid prototyping, men også med udviklingsressourcer i form af vores udviklingsingeniører.

Plast
Stifterne af DAVINCI development har en baggrund fra LEGO, og den ekspertise i plast har været udgangspunktet i succesen. Vi besidder en stor knowhow med plast, både som materiale, men også som konstruktion.

Fakta om Davinci Development A/S

Adresse
Davinci Development A/S
Hedegårdsvej 9
7190 Billund
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Billund Kommune

Telefon: +45 76502850

Fax: +45 76502860

CVR nummer: DK25267745

P nummer: 1007451896

Ansatte: 80

Certifikater: AAA, ISO 9001, ISO 9001:2008

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.175