23948sdkhjf

Alfa Laval Nordic A/S

Alfa Laval Nordic leverer og markedsfører produkter og systemer inden for separering, varmeveksling og væsketeknik.

Alfa Laval Nordic er inddelt i forskellige undersegmenter for at kunne bistå vores kunder med teknisk rådgivning omkring deres behov for udrustning. Vi sørger for, at den udrustning vi leverer, bidrager optimalt til vores kunders produktion.

Equipment Division er opdelt i områderne: Marine Capital Sales, Fluids & Utility, OEM, Comfort & Refrigeration og Sanitary.

Equipment divisionen sælger til værfter, kraftværker, maskinindustrien, fjernvarme, køling, VVS, kraftproduktion, mejerier, bryggerier, levnedsmiddelindustrien samt farmaceutiske og kosmetiske industrier.

Process Technology divsionen er inddelt i områderne: Energy & Environment, Food Technology, Life Science Technology og Process Industry.

Målgruppen for Process Technology er kunder i olie- og gasindustrien, raffinaderier samt forskellige typer af procesindustri som f.eks. papir- cellulose og kemiindustri, spildevandsrenseanlæg både kommunale og industrielle samt til fiskeriindustrien med vægten lagt på udstyr og processer til fiskemel og –olie og andre fiskeråstofbaserede prosesser.

Parts & Service er vores eftermarkedsorganisation som støtter vores nysalg og hjælper vores kunder med vedligeholdelse og service og sikrer at deres udstyr fungerer optimalt. I Parts & Service har vi også vores salg til rederier og selskaber til den maritime sektor. Vores kunder er sejlende skibe og salget består her af rene eftermarkeds- og serviceprodukter, samarbejdsaftaler, opgraderinger, udskiftning af udstyr og dele.

Alfa Laval Nordics hovedkontor i Danmark er i Storkøbenhavn på Maskinvej 3, 2860 Søborg

For flere kontaktinformationer klik venligst her.

Fakta om Alfa Laval Nordic A/S

Adresse
Alfa Laval Nordic A/S
Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3

2860 Søborg
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Gladsaxe Kommune

Telefon: +45 44576200

Fax: +45 44576244

CVR nummer: DK20255617

P nummer: 1002999528

Ansatte: 55

Certifikater: ISO 9001, ISO 9001:2008

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Jesper Holm
Afdeling: Alfa Laval Nordic, Sanitary Equipment
Stilling: Segment manager, Sanitary Equipment
Direkte telefon: +45 44576200

Send til en kollega

0.229