23948sdkhjf
Del siden

WILLBRANDT Gummiteknik A/S

WILLBRANDT Gummiteknik A/S er en handels-, produktions- og ingeniør virksomhed, der rådgiver og markedsfører gummi- og stålkompensatorer samt produkter i gummi eller plast til vibrations- og svingningsdæmpning.

Vores mål er at være vores kunders foretrukne leverandør af tekniske gummi- og plastmaterialer i alle dimensioner og seriestørrelser, om end det drejer sig om kompensatorer, dæmpning af vibrationer  eller svingninger, ved hjælp af gummi eller gummi/metal.

Hvem er vi? 
WILLBRANDT Gummiteknik A/S med hovedkontor i Haslev syd for København er det nordiske datterselskab af det tyskejede WILLBRANDT KG. Vi leverer service og produkter til et bredt spekter af forskellige brancher og industrier. Vi er et gammelt firma, som bygger på mere end 125 års erfaring og viden.

Hos WILLBRANDT Gummiteknik er vi eksperter indenfor gummi-, polyuretan- og elastomerprodukter. Vi leverer kompensatorer til optagelser af bevægelser i rørsystemer og har desuden dæmpere til reduktion af svingninger, vibrationer og chokbølger i vores portefølje. Vores fokus ligger på kundeorienterede løsninger, der hjælper med at sikre, at vores kunders produkter kan bevare deres høje kvalitet.

Sammen er vi stærkere 
Her hos WILLBRANDT Gummiteknik ved vi altis er stærkere sammen. Det gælder for både vores kunder og vores leverandører. Uden disse stærke aktører i ryggen ville vi stå svagere. Derfor har vi udover WILLBRANDT’s egne produkter, samarbejde med flere af branchens stærke og betydende spillere. Det betyder, at vi er forhandler og lagerførende i kendte varemærker fra GMT Gummi-Metall-Technik og Continental ContiTech f.eks. SCHWINGMETALL® og MEGI®


Vi har et stort udvalg af vore egne produkter og andre mærker på lager. F.eks. lagerføres alle standardkompensatorer i gummi fra DN 20 til DN 1000 samt de passende flanger.

Vi designer udvikler og producerer f.eks. gummi chokdæmpere, CAVOFLEX stålwireophæng samt udfører også mekanisk arbejde på vores eget værksted i Hamborg. 

Kontakt
Hvis vi gerne vil vide noget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i fremtiden, så kontakt os endelig! 

☎️ +45 5687 0164

📧 info@willbrandt.dk 

WILLBRANDT Gummiteknik A/S
Grønlandsgade 9
4690 Haslev
Danmark
CVR nummer: DK17264044
P nummer: 1001254559
17
ISO 14001, ISO 9001
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.078