23948sdkhjf

Fibox A/S

Vi tilbyder komplette løsninger indenfor plast- og aluminiumskapslinger lige fra produktdesign af målfaste plastikenheder til færdigtestede systemer, som leveres over hele verden. Vores kapslinger bliver fremstillet i moderne produktionsfaciliteter i Finland og Korea.

Kapslinger efter kundens behov
Ligegyldigt hvad dit behov er, giver vores kapslinger dig et bredt udvalg af pakninger samt beskyttelse af elektriske og elektroniske komponenter og systemer. Kapslingerne kan leveres i standardmål eller tilpasset dine nøjagtige specifikationer.

Fibox’ standardproduktudvalg udgør mere end 1.000 forskellige løsninger fra kapslinger til kabelføring materiel og ventilationsløsninger og tilbyder et udvalg af høj kvalitet til professionel beskyttelse af elektriske- og elektroniske komponenter og systemer. Fibox sætter en ære i at yde høj kvalitet i alle forhold, og alle produkter leveres i henhold til EN 60529 i tæthedsklasse IP54 til IP68. Yderligere har vi ligeledes flere produktserier som er velegnet til brug i udsatte og hårde omgivelser. Disse kapslinger bliver fremstillet enten af polycarbonat, ABS-plast, polyester eller aluminium.

Nyhedsbrev - Tilmeld vores nyhedsbrev

Fibox er et privatejet firma, der opererer i 11 forskellige lande med fire produktionssteder og mange lokale partnere på alle kontinenter.

Produkt oversigt

Brochure oversigt

Hvor godt kender du Fibox A/S? Se denne profil video

Konfigurer dine kapslinger og prisforespørgsler online

Fibox tilbyder et fuldt sortiment af services

Se alleNyheder

Se alleNyeste produkter

Fakta om Fibox A/S

Adresse
Fibox A/S
Taastrup Hovedgade 101, 1. sal
2630 Taastrup

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 43718055

CVR nummer: DK16990035

P nummer: 1001198907

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Milan Stojkovic
Afdeling: Marketing & Kommunikation
Stilling: Marketing Manager
Direkte telefon: +45 40188299

Ole Lessel
Stilling: Direktør

Send til en kollega

0.316