23948sdkhjf
Del siden

A/S Løgstrup Steel

Højkvalitets lavspændings-eltavler 

Løgstrup-Steel er en familieejet virksomhed, som designer og producerer eltavler. 

Banebrydende modulsystem
Jørgen Løgstrup grundlagde A/S Logstrup-Steel i 1958 baseret på idéen om at forenkle og forkorte datidens meget lange konstruktions- og leveringstider på eltavler.

Løgstrup Modulsystem var banebrydende og introducerede konceptet om modulære og konfigurerbare indkapslingssystemer til eltavler.
Siden har vi udviklet og forbedret opfindelsen, og i dag er Løgstrup Modulsystem blandt de bedste på markedet. 

Kvalitet i fokus
Altid med fokus på den højeste kvalitet opfylder Løgstrup Modulsystem et bredt spektrum af nationale og internationale standarder og sikkerhedsregler.

De unikke profiler som udgør rammestrukturen, korrosionsbeskyttede standarddele og ikke-svejsede hjørner på den ydre beklædning, er blot nogle af de kvaliteter, der får vores løsninger til at holde i generationer. 
Som en af de bedste og mest robuste løsninger i sin klasse, er Løgstrup Modulsystem et oplagt valg for industrier i krævende miljøer. 

Moderne fuldautomatiseret produktionslinje
Vores fokus på kvalitet afspejles også i vores produktionsmetoder, som vi løbende opdaterer med topmoderne industriel teknologi. At anvende moderne produktionsmetoder forbedrer ikke blot kvaliteten af vores produkter, det øger også vores produktionskapacitet, mindsker vores miljøpåvirkning og sikrer ordentlige arbejdsforhold for vores 350+ medarbejdere. 
Disse overvejelser er særligt relevante i dag, hvor bæredygtige praksisser og arbejdssikkerhed er i centrum. 

Vores seneste milepæl inkluderer implementeringen af en fuldautomatiseret produktionslinje, som delvist drives af solceller, og er et stort skridt på vejen henimod en reduktion af vores CO2 aftryk.

Dansk/europæisk produktion
Løgstrup Modulsystem er europæisk produceret. 95 procent af komponenterne produceres in-house og systemet bliver leveret i løsdele til tavlebyggere over hele verden.

 

A/S Løgstrup Steel
Egeskovvej 16-18-20
3490 Kvistgård
Danmark
CVR nummer: DK15789182
P nummer: 1003042244
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047