23948sdkhjf
Del siden

ComSystem A/S

er specialister i trådløs datatransmission; der bl.a. omfatter automatik, processtyring og industrielle applikationer. Vi er agent for og forhandler af produkter fra førende producenter af datatransmissions- og netværksudstyr, såvel trådløst som kabelbaseret.

Vi leverer professionelle løsninger, som tager udgangspunkt i kundens behov og som i størst muligt omfang baseres på standardsystemer og med hardware fra nogle af markedets førende leverandører.

ComSystem besidder specialviden inden for områder som f.eks. LAN-løsninger, automation, processtyring (SRO), dataopsamling(datalogning), radiofjernstyring af kraner og hydraulik, RFID, mobiltelefonsystemer GSM/GPRS/EDGE/3G/4G og differentiel GPS. Mikrobølge datalinks 1Gbit/s eller mere. Videre har ComSystem en betydelig kompetance omkring professionelle videoovervågningssystemer ofte i kombination med trådløs overførsel af videobilleder.

ComSystem implementerer totalløsninger inden for netværkssystemer og radiosystemer.

Vi har en række dygtige specialister til rådighed, herunder supportere, ingeniører og teknikere

Vi har også vores søsterselskab Videocom . I de senere år har en række af vores kunder bedt os om også at levere video systemer. Vi har derfor fået rigtig meget erfaring med at integrere professionelle video overvågningssystemer ind i eksisterende IT-systemer.

I konsekvens heraf har vi oprettet en ny afdeling VideoCom som har særlig fokus på løsninger til video overvågning og intelligent billedbehandling.

ComSystem A/S, en danskejet ingeniørvirksomhed, blev stiftet af direktør Claus Hofman-Bang i 1992. Selskabet blev grundlagt på baggrund af direktørens mangeårige erfaring inden for mobilradiobranchen.

ComSystem A/S
Porthusvej 9B
3490 Kvistgård
Danmark
CVR nummer: DK15687630
P nummer: 1000960816
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.063