23948sdkhjf

Omron Electronics A/S

Omron Electronics A/S understøtter og fremmer brug af informationsteknologi. Gennem sine ophavsretligt beskyttede teknologier udvikler Omron elektroniske komponenter, der lever op til de højteknologiske krav, som er gældende i det moderne samfund.

Disse nøglekomponenter møder vi i næsten alle de automatiske eller digitale produkter, vi støder på i vores dagligdag. Husholdningsapparater, biler, udstyr til kontorautomatisering, mobile enheder og informationsudstyr afhænger alt sammen af elektroniske komponenter.

I dag, hvor informationsteknologien anvendes i den slags udstyr og systemer, kan Omrons komponenter understøtte og fremme den omfattende brug af informationsteknologi.

Samtidig håber vi, at vores produkter og serviceydelser kan bidrage til skabelsen af et samfund, hvor folk kan leve komfortabelt og sikkert.

Omron Electronics A/S blev etableret i Danmark i 1990. Vort hovedkontor ligger i Køge, og det jyske salgskontor er beliggende i Århus. Der er i dag 40 ansatte på de 2 kontorer. Kontoret i Køge er fuldt udrustet med showroom og kursuslokaler.

Salg, rådgivning og support
Vores Salgsingeniører og Applikationsingeniører kan rådgive og vejlede dig om en hvilken som helst løsning med Omron-produkter. Produktprogrammet omfatter alt lige fra PLC og motion control, til sensorer, vision- og sikkerhedskomponenter. Vi designer og fremstiller innovative løsninger, der gør dit liv lettere, mere komfortabelt og øger din produktivitet.

Quality first
Hos os gælder det ikke kun selve produktet, men den totale oplevelse kunden får ved at anvende Omrons produkter, derfor blev vi ISO9002-certificeret i 1995. Siden da har vi arbejdet fremadrettet og systematisk mod vort mål, som er:

"AT LEVERE AFTALT VARE OG MÆNGDE TIL AFTALT TID OG PRIS"

Omron Electronics A/S er en del af Omron-koncernen, der i Europa er repræsenteret inden for tre centrale forretningsområder:
- Industrial Automation
- Electronic Components
- Healthcare

Selskaberne inden for disse forretningsområder samarbejder med et omfattende netværk af lokale forhandlere og Omron Solution Providers, som dækker alle større europæiske lande, det tidligere Sovjetunionen, Mellemøsten og Afrika.

I mere end 30 år har Omron konstant levet op til krav og efterspørgsel på det europæiske marked, og vi har opnået en gennemsnitlig årlig vækst på mere end 11 % over de seneste 10 år. Og med Omrons innovative tilgang og dedikation til kvalitet er vi sikre på, at denne vækst kan opretholdes og endda øges.

Fakta om Omron Electronics A/S

Adresse
Omron Electronics A/S
Theilgaards Torv 3, 1. sal
4600 Køge
Se på kort

Region
Danmark
Sjælland
Køge Kommune

Telefon: +45 43440011

Fax: +45 43440211

CVR nummer: DK13438048

P nummer: 1002938329

Ansatte: 35

Kontaktpersoner

Anders Jessen
Stilling: Marketing Communications Coordinator

Anders Jessen

Mette Poulsen

Nina Andreasen
Stilling: Salgs- og marketingassistent

Send til en kollega

0.282