23948sdkhjf

Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S

Ingeniørfirmaet VIGGO MADSEN A/S er et af Danmarks betydelige rådgivende ingeniørfirmaer. Med vores mere end 40 medarbejdere, fik vi vores anden Gazellekåring i 2013. Vi har mere end 60 års erfaring og er kendt for vores solide og kompetente viden inden for alle faser af byggeriet. Vi udfører opgaver i hele landet for både stat, regioner, kommuner, boligforeninger og private og har domicil i Aarhus.

Merværdi for bygherren

Vores mission er, at skabe merværdi for bygherren. Det skaber vi igennem et tæt og kvalificeret samarbejde mellem alle byggeriets parter. Vores arbejdsform er et fast specialistteam på hvert projekt og en fast kontaktperson i forhold til bygherre/entreprenør. Vi tror på, at vores unikke kombination af specialistviden og bredde, gør hele forskellen.
Vores byggeledelse er effektiv, og vi sikrer, at vores kompetencer inden for alle faser af byggeriet kommer i spil. Vi er fleksible og gode til at finde løsninger, der lever op til kravene inden for brand, energi, miljø, funktionalitet, bæredygtighed og naturligvis de fagspecifikke krav i bygningsreglementet. At byggeriet afleveres til aftalt tid, økonomi og kvalitet er en selvfølge.

Medarbejdere

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Vi har lange medarbejderforhold, som gør, at bygherrer og entreprenører kan opbygge solide og nære relationer. Det gør samarbejdet smidigt og kompetent. Vi prioriterer løbende kompetenceopbygning og videreuddannelse og er gode til at finde specifikke talenter, der kan udbygge vores viden.

Leverandør-kompetencer

Fakta om Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S

Adresse
Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S
Ceresbyen 75, 4.
8000 Aarhus C

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 86273944

CVR nummer: DK10683106

P nummer: 1000117547

Ansatte: 40

Kontaktpersoner

Helle Skjerning Jacobsen
Stilling: Projektleder, Certificeret Brandrådgiver
Direkte telefon: +45 22198706
Sara Brandhøj Jensen
Direkte telefon: +45 40643944

Send til en kollega

0.22