23948sdkhjf

Regeringen er skyld i spildt arbejde i solcellebranchen

Hvis regeringen havde gjort sit arbejde godt nok fra starten, havde sidste uges lynindgreb i forhold til solcelleparker ikke været nødvendig. Det mener nordjysk elselskab.
Det skriver Nordjyske.dk.

Da regeringen i sidste uge valgte at ændre støttereglerne i forhold til de store landbaserede solcelleanlæg kom det i den grad bag på branchen, der dårligt nok havde fundet fodfæste efter de seneste ændringer i støtten.

Nu langer det nordjyske elselskab Nyfors ud efter regeringen, og siger at den seneste ændring i støtten er et tegn på, at regeringen dummede sig første gang. Konsekvensen er nu spildt arbejde i store dele af solcellebranchen.

- Sagen er bare, at vi og mange andre i branchen har arbejdet hårdt i flere måneder med disse projekter, og dette arbejde viser sig nu at være spildt. Jeg synes godt, at denne effekt af solcelleaftalen kunne være beregnet sidste år, så man med det samme kunne have taget højde for det. Det er altså meget vanskeligt for en hel branche at arbejde med så kortvarende rammer, siger administrerende direktør i Nyfors, Henrik Mentz, til Nordjyske.dk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078