23948sdkhjf

Bedste resultat nogensinde hos Topsøe

Haldor Topsøes driftsresultat for 2012 blev det bedste nogensinde i virksomhedens historie.
Alle vigtige forretningsområder oplevede en solid vækst i 2012 baseret på en stigende interesse for de løsninger, som Topsøe tilbyder til at løse globale udfordringer inden for miljø, energieffektivitet og fødevareproduktion. Især udvidelsen og moderniseringen af energisektoren og den kemiske og petrokemiske industri skaber nye vækstmuligheder i alle verdens regioner, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

- Verden står over for miljømæssige udfordringer kombineret med et hurtigt voksende energiforbrug og stigende energipriser, knaphed på ressourcer og alvorlige problemer med fødevareforsyningen. Det skaber vækst i vores forretning, fordi vores løsninger og teknologier kan bidrage til at løse disse udfordringer, siger Bjerne S. Clausen, administrerende direktør i Topsøe.

Vil opnå yderligere vækst
I 2012 omstrukturerede Topsøe sin organisation omkring tre primære forretningsområder: Chemicals, Environmental og Refinery, for at imødekomme kundernes behov mere effektivt. Et fjerde område, New and Emerging Business, blev også etableret for at identificere og kommercialisere nye teknologier og forretningsområder.

Desuden lancerede Topsøe en vækststrategi kaldet “30 i 25”, der skitserer, hvordan Topsøe ønsker at opnå yderligere vækst baseret på sine nuværende styrker og R&D-potentiale.

Som led i denne strategi sigter virksomheden mod at nå en samlet omsætning på 30 mia. kr. i 2025 uden at kompromittere den overskudsgrad, som Topsøe har fremvist i de seneste år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093