23948sdkhjf

Nye muligheder for grøn renovering af boligen

Regeringen vil fortsætte BoligJobordningen og indføre en ny grøn boligkontrakt. Det skal blandt andet gøre det nemmere og billigere at energirenovere hjemmet.
Grøn Boligkontrakt er en ny løsning for alle danskere, der vil energirenovere deres bolig. Med boligkontrakten får man hjælp til at vælge de rette løsninger for energirenovering af hjemmet. Lyder det i en pressemeddelelse fra Klima-, Energi- og Bygningsministeriet.

Med Grøn Boligkontrakt skal man kun gå ét sted hen for at få uvildig og certificeret rådgivning, når boligen skal energirenoveres. Den enkelte boligejer kan få hjælp til at analysere, hvad der bedst kan betale sig at ændre på boligen, hvilken løsning der skal vælges og hvordan det skal finansieres. Sidst men ikke mindst kan rådgiveren hjælpe med at gennemføre renoveringen.

- Med Grøn Boligkontrakt gør vi det let og enkelt at få energirenoveret sin bolig. Det vil betyde rigtig meget for pengepungen og indeklimaet men også have en positiv effekt på klimaet. 40 procent af den energi vi bruger, bliver brugt i bygninger, så der er et stort potentiale her, som vi får mulighed for at høste med den grønne boligkontrakt og BoligJobordningen, siger klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard.

Med BoligJobordningen får danskerne mulighed for at få et fradrag på 15.000 kr. pr person over 18 år i husstanden. Derved bliver en energirenovering af boligen billigere. BoligJobordningen videreføres i 2013 og 2014.
Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079