23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Babcock & Wilcox Vølund A/S
Henrik Islev er blevet ansat som department manager proposal hos Babcock & Wilcox Vølund A/S.

Samtidig er Simon Allin blevet ansat som business development director, UK. (kilde: Børsen).

Babcock & Wilcox Vølund A/S er leverandør af waste-to-energy- og biomasse-teknologi.

CT Offshore A/S
Klaus Skoust Møller er indtrådt i bestyrelsen hos CT Offshore A/S i stedet for Uffe Kirkegaard Jørgensen (kilde: Børsen).

CT Offshore er specialiseret i kabellægning offshore.

Dansk Solcelleforening
Jørn Bue Madsen er blevet valgt som bestyrelsesformand hos Dansk Solcelleforening (kilde: Jyllands-Posten).

Dansk Solcelleforening er brancheforening for virksomheder, som professionelt beskæftiger sig med solcelleanlæg og beslægtede teknologier.

Dong VE A/S
Lars Thaaning Pedersen er tiltrådt som bestyrelsesformand for Dong VE A/S i stedet Christina Grumstrup Sørensen. Samtidig er Charlotte Strand indtrådt som næstformand i stedet for Jakob Dahlgaard Fink. Sidst men ikke mindst er Michael Linde Simmelsgaard indtrådt som menigt medlem af bestyrelsen (kilde: Børsen).

Seas-NVE Strømmen A/S
Jesper Hjulmand er indtrådt som bestyrelsesformand hos Seas-NVE Strømmen A/S i stedet for Poul Arne Nielsen. Samtidig er Jesper Lange og Ole Christian Vestergaard indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jens Stenbæk, Ole Grove-Rasmussen og Lars Bo Petersen (kilde: Børsen).

Teknologisk Institut
Anne-Lise Høg Lejre er blevet udnævnt til ny produktionsdirektør ved Teknologisk Institut. Hun kommer fra en stilling som direktør for Center for Plastteknologi hos Teknologisk Institut.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062