23948sdkhjf

DONG: Send flere milliarder

Forud for præsentationen af DONG Energys 2012 årsregnskab og ny strategi, forsøger finansministeren at skaffe opbakning til en kapitalindsprøjtning til det statsejede selskab.
Det skriver Weekendavisen i dag.

Ifølge avisen har finansminister Bjarne Corydon i absolut fortrolighed onsdag eftermiddag holdt møde med finansordførerne for regeringspartierne samt Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti. Formålet med mødet var at forberede forligspartnerne på, at det statsejede energiselskab har brug for en statslig kapitalindsprøjtning i milliardklassen.

Ministeren fik på mødet bred opbakning til at hjælpe DONG Energy, men efter alt at dømme bliver det med et noget lavere beløb end de 14 milliarder kroner, som selskabet ifølge flere kilder selv har skønnet nødvendigt. Det skriver Weekendavisen.

DONG Energy har fredag morgen udsendt en pressemeddelelse, hvori selskabet kommenterer artiklen i Weekendavisen. Dong Energy skriver således:

- DONG Energy er i dialog med sin hovedaktionær, Finansministeriet, om mulige initiativer til at styrke sin kapitalstruktur, herunder en potentiel tilførsel af egenkapital. Styrkelsen af kapitalstrukturen skal bidrage til udviklingen af koncernens profitable kerneområder.

Dialogen med Finansministeriet er endnu ikke afsluttet. DONG Energy forventer dog at kunne sige mere den 27. februar, hvor selskabet præsenterer sit årsregnskab for 2012 samt ny strategi.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126