23948sdkhjf

Navnenyt: El-konsulent til DS Håndværk og Industri

René Kjemtrup startede 1. februar som el-konsulent i DS Håndværk & Industri.
El-området er et nyt fagområde i DS Håndværk & Industri. Det er taget ind som en naturlig følge af den udvikling, der sker i branchen, hvor stadigt flere af foreningens medlemsvirksomheder arbejder på tværs af de traditionelle fag med udvikling og løsninger, der for eksempel omfatter både vvs og el.

René Kjemtrup er uddannet el-konsulent og startede sin karriere som intern tekniker hos SOLAR. I 2001 stiftede han sin egen el-installatør-virksomhed med speciale i intelligente installationer. Virksomheden blev i 2009 en del af Lindpro, hvor René Kjemtrup blev afdelingsleder i Videncenter Vest og sidenhen ansvarlig for intelligente installationer og energi.

Som el-konsulent i DS Håndværk & Industri skal René Kjemtrup både arbejde fagligt med medlemsrådgivning og mere bredt med behandling af fagpolitiske spørgsmål.

René Kjemtrup bor i Horsens med sin kone og tre børn.

DS Håndværk & Industri er arbejdsgiver- og brancheforening for 2.250 små og mellemstore industri-, maskin-, smede-, el- og vvs-virksomheder. Foreningen er landsdækkende med hovedsæde i Odense.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079