23948sdkhjf

Verdo skal sende yderligere 65 mio. tilbage til kunderne

Forsyningstilsynet har i forvejen afgjort, at Verdo skal føre 646,6 millioner kroner tilbage til varmekunderne. Nu er efterregulering af skat blevet fastsat

Tilbage i 2019 og 2021 afgjorde Forsyningstilsynet fire sager om intern långivning og forrentning af indskudskapital og kom frem til, at Verdo skulle føre 646,6 millioner kroner tilbage til varmekunderne i Randers. Penge, der var opkrævet for meget i årene 2000-2017.

Nu er sidste punktum i sagen så endelig sat, meddeler Verdo. Afgørelsen betød nemlig også, at skatten for perioden skulle efterreguleres, hvilket nu er sket.

Det betyder, at Verdo skal føre yderligere 65 millioner kroner tilbage til kunderne.

- Vi har afventet efterregulering af skatten siden Forsyningstilsynets sidste afgørelse i 2021, så vi er glade for, at vi nu kan lukke de fire gamle varmesager helt og på en ordentlig måde, siger Verdos administrerende direktør Jakob Flyvbjerg Christensen i en pressemeddelelse.

Verdo har tidligere meldt ud, at man stiler efter at gennemføre tilbageførslen hurtigst muligt. Den tilgang har man også til de 65 millioner, der er nu er kommet oveni, selvom der endnu ikke er aftalt en tilbageførelsesplan for den efterregulerede skat.

- Vi kommer ikke til at sidde på hænderne. Det høje tempo i oprydningen af de gamle sager passer os godt, og kunderne fortjener det, så det er vores intention at holde fast i det, siger Jakob Flyvbjerg Christensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14